Proprietate spectaculoasa la lac, langa Bucuresti
Ilfov, Cernica
20-02-2017
Pret2.300 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Ne bucuram sa va prezentam una din cele mai frumoase proprietati de langa Bucuresti, unde va veti bucura de un stil de viata la care doar ati visat pana acum. Cu o vedere unica, uimitoare, aceasta casa este o invitatie la destindere si relaxare!

Situata la doar 11 kilometri la est de Bucuresti, la Branesti, proprietatea va va incanta printr-un decor feeric in mijlocul naturii: pe malul lacului, langa padure. Aici veti uita cu siguranta de toate problemele cotidiene si veti fi invadat de linistea si fericirea generate de acest ambient.

Proprietatea se adreseaza celor care iubesc natura si intimitatea dar care, in acealasi timp isi doresc sa fie conectati de centrul capitalei (unde veti ajunge in 45-55 minute in functie de trafic).

Vila, o constructie moderna, dar care se incadreaza perfect in acest cadru de vis, va va incanta cu decorul ei rafinat, cu dotarile si finisajele de lux.

Parterul se constituie in zona de zi, unde va veti petrece cea mai mare parte a timpului. De aceea proprietarii au decorat cu un gust desavarsit spatiul si l-au dotat cu toata aparatura si echipamentele necesare care sa asigura un confort desavarsit. Bucataria si livingul reprezinta un spatiu deschis, cele doua incaperi fiind despartite de scara care duce la etaj. Livingul este extrem de luminos, aerisit si functional, peretele care da spre lac fiind in intregime vitrat, astfel incat oaspetii se vor bucura la orice ora de privelistea minunata.

Etajul reprezinta zona de noapte. Aici vom gasi un dormitor matrimonial cu dresing si baie proprie si inca doua dormitoare care impart o baie. Toate camerele de la etaj se bucura de aceeasi priveliste minunata catre padure si lac si de grija pentru confort si lux a proprietarilor (mocheta si incalzire prin pardoseala, obiecte sanitare de lux).

Terenul pe care se desfasoara aceasta proprietate masoara 1450 mp ( gazon perfect intretinut, loc de joaca amenajat, terase, garaj pentru 3 masini).

Protectia termica si fonica este data de tamplaria tripan, incalzirea se face cu centrala termica pe gaz si semineu, iar climatizarea este asigurata de aparate Daikin.

Sistemele de securitate si monitorizarea permanenta permit locatarilor sa traiasca fiecare zi in liniste visul de a locui in natura - la limita padurii - la aer curat si totusi la 10 minute distanta de Bucuresti!

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
161
ID: 1692453

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1692453
161
Raporteaza

Anunturile similare