Rasarit de Soare Iasi - Apartamente cu 2,3 camere
Iasi, Iasi
17-08-2017
Pret1.050 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Cod ofertă: 328
Descriere
Ansamblul Rezidențial Răsărit de Soare -reprezentat prin dezvoltatorul Fiald- vă propune un nou proiect rezidențial de inaltă calitate și urbanizare deosebită, respectând tradiția și sloganul “Din respect pentru clienții noștri !”. Ansamblul rezidențial “Răsărit de soare” reprezintă rezultatul muncii și a experienței acumulate în cei 10 ani de activitate și a numeroaselor proiecte finalizate.
Ansamblul rezidențial Răsărit de soare este situat în zona Păcurari.
Tip construcție:
Ansamblu de blocuri tip vilă cu apartamente.
Nr. blocuri:
11
Regim de inăltime:
D+P+2E+M

Termen finalizare:
Iunie - Iulie 2018
Pentru întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, apartamentele nu sunt definite clasic cu 1, 2, 3 și 4 camere deoarece din spațiul ales, va rezultă apartamentul pe care îl visați. Inginerii dezvoltatorului, cu o bogată experientă, vă vor stă la dispoziție și vor oferi consultanță necesară să luați decizia corectă de compartimentare. Personalizarea nu se oprește doar la compartimentare, se pot alege finisajele interioare (gresie, faiantă, parchet, uși de interior, obiectele sanitare de la băi), instalațiile sanitare, de încălzire și electrice. Veți fi consultat pe toată perioadă pană la finalizarea imobilului, pe care l-ați visat pentru familia dumneavoastră.
Ansamblul Rezidențial Răsărit de soare oferă beneficiarilor finisaje personalizate și o construcție realizată din cele mai noi și mai performante materiale de construcții. Structura de rezistentă asigură protecție la cutremure de pană la 8,5 grade. Pardoselile sunt placate cu vată bazaltică de 5cm, care nu permite transmisia zgomotului și transferul termic între etaje. Tâmplăria este marca Rehau cu 6 camere, oferind o protecție sporită datorită geamului triplex și prezintă două poziții suplimentare pentru deschidere: una rabatantă și una pentru microventilatie, poziție în care geamul se depărtează fată de tâmplărie cu 1cm, ce permite ventilația apartamentului fără pierderi masive de căldură.
Pereții exteriori sunt realizați din blocuri de zidărie YTONG A+ de 40 cm, punțile termince vor fi placate cu o grosime de 10cm clasă A+, suplimentar pereții exteriori vor fi placați cu vată bazaltică (înlocuiește polistirenul clasic și permite pereților să respire). Cu o istorie de peste 80 de ani, soluția germană performantă YTONG reprezintă primul material de construcție care reunește toate beneficiile: simplu de prelucrat și ușor precum lemnul, rezistent la foc și durabil ca o cărămidă; și cu aceleași proprietăti ecologice de neegalat precum ale silicatului de calciu, fiind de asemenea un produs mineral și reciclabil.
Modalități de achiziție:
plata Cash
Credit Ipotecar/Prima Casă
Prețuri:
de la 1050 euro/mp
Comision 0 %
Pentru mai multe detalii contactați solutionistul imobiliar Bran Alexandru la numărul de telefon 0745.200.704

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
240
ID: 1795512

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1795512
240
Raporteaza

Anunturile similare