Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Rezervari transferuri de persoane/ pasageri din Timisoara la aeroport Budapesta
Timis , Timisoara
21-09-2021
130 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

- rezervari de masina privata cu sofer, inchiriere masina cu sofer privat pe traseul Timisoara - aeroport Budapesta/ gara Keleti - Timisoara

- servicii de transport persoane/ pasageri de la Timisoara / Arad la aeroport Budapesta sau la gara Keleti,

- transferuri in regim privat cu autoturism, cu masini mici de la Timisoara si Arad la aeroport Budapesta,

- legaturi, curse rapide in regim privat, plecari imediate spre/ la aeroport Budapesta din Timisoara si Arad.Transferurile de pasageri pentru aeroportul Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini mici, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer.

Transferurile noastre se realizeaza in regim privat. In acest caz caz nu impartiti autovehiculul cu alte persoane nu aveti alte persoane in masina. Veti calatori in masina doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra. Nu veti astepta dupa alte persoane sau alti pasageri. Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane.

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolare.

Avantajul transferurilor cu masina mica, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina mica inseamna ca masina va preia de la adresa doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta, la gara Keleti, sau in oras, fara a mai se pierde timpul dupa alti pasageri, cum este in cazul microbuzelor.

Tariful este de 130 EUR/ masina/ drum.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 18582

0786032786
Suna Trimite SMS Anuleaza
31
ID: 2023367

Utilizatorul 18582
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2023367
31
Raporteaza