Sare de Baie "Confort ÅŸi Relaxare"
Brasov, Brasov
30-08-2015
Pret10 Lei

Sare de Baie Naturală “Confort şi Relaxare”

- Produsul conține săruri extrase din Marea Neagră şi este îmbogățit cu combinații de uleiuri naturale esenţiale (ienupăr, lavandă) și extracte de plante (mușețel, gălbenele). Produsul este 100% natural şi are efect de tratament medicinal asupra organismului uman. Lavanda împreună cu celelate plante din compoziție au un puternic efect relaxant, anti-stres, anti-inflamatoriu și de regenerare atât pentru piele cât şi pentru întreg organismul. Sărurile sunt potrivite pentru refacerea organismului după surmenaj fizic zilnic la care suntem supuşi, iar oligoelementele pentru creier, determinând organismul să se odihnească profund. După ce aţi făcut baie cu această sare vă recomand să vă întindeţi în pat pentru că va urma un somn adânc care vă va reface integral corpul trudit.
- Ţara de origine: BULGARIA

CUM COMAND?..
- Produsele pe care le doriţi vor ajunge la Dumneavoastră în maxim 7 zile lucrătoare de la preluarea comenzii pe tot teritoriul României în limita stocului disponibil.
- Toate produsele se vor livra prin POŞTA Română, coletele comandate vor fi livrate cu plata la ridicare (cu ramburs). Pentru comenzi mai mici de 50lei se vor adăuga şi cheltuielile de transport de 5lei, iar pentru cele mai mari de 50lei taxele de livrare vor fi supotate de mine.
Vă mulţumesc pentru înţelegere.

Contact: 0737 781 355
Adresa: BOERIU SORIN
Căsuţa Poştală 47 Oficiul Poştal 2
Cod:500500 Or.BraÅŸov Jud.BRAÅžOV
Email: sorinwebmag@gmail.com
Site: www.swebmag.com

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
74
ID: 1541819

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1541819
74
Raporteaza