Scaun dining pentru living si bucatarie din piele de bivol
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
13-09-2022
Pret1.270 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Scaun pentru birou, living si bucatarie din catifea BONAMI ROMEO

Prețul acestui produs include transport GRATUIT și TVA

Produsele noastre sunt la preț de producător

Comandă minimă: 2 bucăți

Material șezut și spătar: Material - Catifea

Construcție cadru: Oțel

Culoare cadru: Oțel Negru (oțel vopsit electrostatic, negru)

Dimensiune: 85 x 60 x 62 x 50 cm (Înalțime totală x Lățime x Adâncime x Înălțime șezut)

Stare de asamblare: Montat

Greutate maximă admisă: 130 kg

Timp livrare: 6-8 Săptămâni

Utilizare în spațiul: Interior

Toate produsele noastre sunt făcute pentru a fi depozitate și folosite în spații interioare și fara umiditate. În cazul contrar garanția produselor nu este valabilă!

Imaginile produselor de pe site au doar rol ilustrativ, pot diferi ușor în culoare față de originalul și pot conține accesorii neincluse în pachetul standard.

Cicatricile, mușcăturile de insecte și zgârieturile naturale de pe pielea folosită, sunt lăsate ca și caracteristici de autenticitate!

eScaun va pune la dispozitie urmatoarele culori pentru pielea naturala:

Piele naturala de bivol:
Negru (Cole)
Brandy
Maro inchis (Brown Washed)
Cognac
Cognac inchis (Dark Cognac)
Mustar
Rosu (Red)
Galben (Yellow)

Piele de bivol Stelvio:
Gri (Grey)
Verde (Green)
Nisip (Sand)
Negru (Black)

eScaun va pune la dispozitie urmatoarele culori pentru materiale:

Catifea sau velur
Caramiziu (Bric)
Gri Ciocolatiu
Verde (Green)
Taupe

SCAUNE PENTRU BUCATARIE, LIVING, BIROU SI BAR.

MOBILIER DIRECT DE LA PRODUCĂTOR.

Suntem un producător român specializat în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, inovatoare în design și material.

Oferim o selecția mare de scaune, mese, fotolii și banchete potrivite pentru toate spațiile si pentru un confort excepțional. Toate produsele noastre sunt lucrate manual și sunt folosite materiale de înaltă calitate.

Indiferent ca vorbim de amenajarea livingului, a bucatariei sau a dining room-ului, mobilierul joaca un rol important atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Practic, mobilierul este principalul element ce poate dicta felul in care o amenajare interioara se contureaza si modul in care fiecare metru patrat de spatiu este fructificat. La eScaun gasesti o gama varianta de scaune, mese, fotolii și banchete perfecte pentru orice incapere din casa ta.

Atunci cand alegi mobilierul pentru casa ta, trebuie sa tii cont ca atat culoarea, cat si materialul sa se potriveasca cu restul obiectelor din incapere. Datorita varietatii de culori, materiale si texturi, produsele eScaun se pot integra cu usurinta in orice stil de amenajare.

Scaune din piele naturala de bivol, scaune din piele naturala de bivol si catifea, scaune din catifea

Piesele de mobilier cele mai indispensabile intr-o casa sunt scaunele. Confectionate din materiale de buna calitate, rezistente in timp, scaunele de la eScaun iti ofera prilejul de a crea cadre simple, elegante si cu un stil de design propriu. Pentru mai multa eficienta si economie, alege scaunele noastre la preturi foarte bune.

Materialele premium utilizate in fabricarea scaunelor din oferta noastra se remarca prin texturi inconfundabile si rezistenta crescuta.

Disponibile in forma si modele diverse, acestea iti vor completa armonios sufrageria, bucataria sau biroul, iar in acest sens iti oferim scaune cu picioare fixe sau scaune rotative.

In portofoliul nostru de produse poti gasi scaune rotative sau cu picioare fixe, scaune cu spatar, cu manere sau fara manere, cu un picior rotativ sau cu 4 picioare, cu tapiterie din piele naturala sau material. Unele scaune de bar ofera si suport aditional pentru sprijinul picioarelor, astfel incat sa creasca semnificativ confortul.

---scaune pentru living si sufragerie
Scaunele de living sunt mai mari, mai elegante si mai comode decat cele de bucatarie.

Telefon

Mesaj

EScaun

0743854732
Suna Trimite SMS Anuleaza
285
ID: 2040435

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2040435
285
Raporteaza

Anunturile utilizatorului EScaun

Anunturile similare