Scoala de muzica Harmony Music
Bucuresti - Ilfov, sector 3
27-01-2017
Pret260 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Harmony Music pune la dispozitie oricarei persoane doritoare de a lua contact cu lumea muzicii, cursuri de canto, pian, chitara, educatie muzicala, teorie muzicala si ansamblu coral.

Impreuna cu Harmoy Music, muzica incepe inca de la cea mai frageda varsta( 2 ani) oferindu-le copiilor sansa de se familiariza cu sunetul acesteia prin prisma elementului ludic.

In cadrul scolii de muzica Harmony Music, varsta nu are limite. Ne adresam atat persoanelor incepatoare cat si persoanelor avansate. Echipa Harmony Music este o echipa tanara, formata din persoane competente, absolvente de Conservator.Cursurile sunt efectuate cu ajutorul unor metode de predare contemporane, oferindu-le cursantilor un suport de curs personalizat, in functie de nivelul de pregatire al acestora.

In urma fiecarei testari profesorul va analiza nivelul de pregatire la care se afla cursantul si il va indruma pe acesta catre o strategie cat mai simpla de invatare.

Harmony Music organizeaza concerte trimestriale cu ajutorul carora se va vedea evolutia fiecarui cursant in parte, prin prisma pieselor lucrate la ora.
Preturi: abonament 4 lectii pe luna-260 lei
abonament 8 lectii pe luna-480 lei
abonament 8 lectii in 2 luni-480 lei
1 lectie-65lei

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
268
ID: 1733979

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1733979
268
Raporteaza

Anunturile similare