Scoala Postliceala Sanitara Hygeia
Sibiu, Sibiu
14-06-2017
Pret1 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Şcoala Postliceală Sanitară HYGEIA din Sibiu este unica şcoală postliceală sanitară din România care oferă din prima zi de înscrierere: posibilitatea unui contract de muncă (optional) în Germania sau într-o ţară anglofonă, în cazul în care elevii îndeplinesc condiţiile (nivel de limba germană sau engleză, note bune şi comportament adecvat).

Viitorii asistenţi medicali beneficiază de cursuri zilnice de limba germană şi, totodată acestia îşi vor desfăşură activităţiile practice (anuale) în Clinici şi Azile de bătrȃni din Germania. Practicile desfăşurate pe teritoriul Germaniei sunt plătite!

Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia vă oferă un viitor sigur, un nivel de trai superior în Germania sau într-o ţară anglofonă şi asistenţă continuă în scopul angajării.

Diploma care se eliberează de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România este recunoscută atât în România,cât şi în străinătate.

De asemenea, Şcoala Hygeia oferă celor care provin din afara oraşului Sibiu, locuri de cazare la internat, în centrul Sibiului.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
371
ID: 1775021

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1775021
371
Raporteaza

Anunturile similare