Scriu articole content writer descriere produse
Sibiu, Medias
23-07-2020
Pret8 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica

Oferim o gama larga de servicii in domeniul web.
1. Scriem articile pe diferite teme. Acoperim o gama larga de domenii datorita experientei acumulate de-a lungul timpului. Am scris in domenii ca: it si tehnologie, tot ce tine de constructii, case pasive, turism, sport, web si grafica design, si multe alte domenii. Pretul este in functie de cerinte si pachetul cerut. Putem colabora si cu studenti pe diferite domenii unde tarifele sunt mai mici. Fiecare articilo este scris SEO si respecta toate cerintele pubilcarii si promovarii in online. Preturi incepand de la 8 lei/ 100 de cuvinte. Realizam si articole in engleza dar preturile cresc.
2. Descriere de produse pentru site, incarcare imagini / produse etc in site, optimizare produse prin adaugare descriere si optimizare imagini.
3. Realizare site web. Cumparare domeniu, gazduire web, mentenanta, promovare web si toate serviciile care sunt necesare pentru prezenta ta online.

Oferim pachet promotional pentru firme la inceput de drum in mediul online.
site web+ logo+ gazdiure+ creare articole+ mentenata+promovare. Tot ce ai nevoie pentru a creste afacerea in online. Oferim factura si lucram transparent. O parte din site realizate de noi pe www.visteria.ro.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 10696

040742470356
Suna Trimite SMS Anuleaza
718
ID: 2011116

Utilizatorul 10696
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2011116
718
Raporteaza

Anunturile similare