Servicii Diagnoza LEXUS Testare Auto cu Tester Service Electrica si la Domiciliu Bucuresti / Ilfov
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti - Ilfov
28-10-2015
Pret50 Lei

Service electrica autorizat din Bucuresti, va oferim atat la sediu, cat si la domiciliul dumneavoastra din Bucuresti, din Ilfov, ori din imprejurimi, servicii de asistenta tehnica auto la preturi rezonabile, pentru autovehiculele din gama LEXUS.

Prin intermediul echipamentelor profesionale din dotare, putem executa operatii de diagnoza auto / testare computerizata si reparatii ale sistemelor electrice / electronice cu care sunt echipate autoturismele LEXUS moderne, de multe ori chiar si pe loc, daca e posibil.

In acest sens, colaboram si cu alte unitati de service auto, care fie nu au dezvoltat un departament de electrica, fie au o plaja restransa de servicii in acest domeniu.

Preturile acestor servicii difera in functie de: cerinte, complexitate, marca, model, an de fabricatie si nivel de echipare al autovehiculului in cauza si incep de la 50 ron pentru testarea computerizata, fara a include TVA, sau deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Odata cu emiterea facturii, la preturile indicate se adauga TVA.

Pentru a verifica disponibilitatea serviciului in cazul dumneavoastra, sau pentru a putea face o programare ne puteti contacta L-V 9:30-19:30; S 9:30-13-30; Duminica - inchis; la numerul de telefon 0721.726.853.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0721726853
Suna Trimite SMS Anuleaza
63
ID: 1563365

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1563365
63
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL