Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Sistem deschidere usa beci crama cu telecomanda 600 kg
Calarasi , Budesti
24-06-2022
1.499 Lei
  • Starea produsului Nou
  • Oferit de Persoana fizica

Sistem electric actionare usi beci de mare putere cu 1 Motor electric ce ridica pana la 600kg pentru deschidere/inchidere usa ( chepeng ) beci, pivnita, crama, automatizare ferestre mansarda, panouri solare, deschidere trape, usi, pereti falsi etc.

Kitul contine 1 motor electric de mare putere, balamale de prindere din inox, sursa de curent (de la 220v la 12v), controlerul motorului si telecomanda wireless.

Cu acest sistem castigati siguranta prin faptul ca usa de la beci se deschide doar electric iar in cazul unei spargeri hotul nu va avea acces in beci decat daca gaseste telecomanda, al 2-lea atu este fiabilitatea sistemului care este foarte rezistent datorita modului de ridicare prin infiletare al motoarelor si a sursei de curent in comutatie cu protectie, nici un sistem nu s-a defectat in 5 ani de utilizare, iar al 3-lea atu este pretul decent de achizitie in raport cu celelalte oferte disponibile.

Caracteristici:

- Curent functionare motoare 12V 3 Amperi
- Putere de ridicare pana la maxim 600 kg
- Distanta deschidere 500mm (deschidere maxima piston) 1.16 metri deschidere in total de la prinderile pistonului. In functie de punctul unde sunt amplasate prinderile pistonului deschiderea se poate face si la 90 de grade cum se vede in prima poza.
- Viteza deschidere 5.7mm/s
- Temperatura operare de la -20°C pana la + 65°C
- Clasa de protectie IP65 (actuator din aluminiu)

- Sistemul are avantajul ca functioneaza si ca un sistem de incuiere deoarece poate fi deschis doar din telecomanda sau din butonul controlerului (aparatul care controleaza motorul)

- Kitul este usor de montat, vine la pachet cu clemele de prindere, actuatorul de mare putere, alimentatorul de curent, controlerul sistemului electric si telecomanda.

- Nu confectionam usi de beci, doar va furnizam sistemul de deschidere automata.

Livrare prin curier + 35 lei.

Telefon

Mesaj

SmartHome

0722996921
Suna Trimite SMS Anuleaza
46
ID: 2036726

07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului SmartHome

Anunturile similare

ID: 2036726
46
Raporteaza