Soft Gestiune Intreprindere-Productie,Servicii,Distributie,fabr.in RO
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
16-06-2015
Pret400 Euro

Cel mai bun soft de GESTIUNE PENTRU PRODUCTIE, SERVICII, DISTRIBUTIE, EN-GROS, licentiat, complet - se utilizeaza pentru intocmirea si exploatarea documentelor de gestiune. Aceasta aplicatie se poate folosi in toate domeniile de activitate fiind specializata cu preponderenta pe comertul en-gros, productie si servicii. Baza de date retine pana la 3.000 de produse, facand aplicatia sa functioneze in conditii bune si pe platforme mai slabe (pt.un nr.mai mare de produse contactati firma). Permite introducerea tuturor actelor contabile ale firmei dvs. referitoare la produse si servicii si dupa caz editeaza N.I.R-uri. Permite iesirea produselor si serviciilor pe baza de factura sau bon fiscal, inclusiv tipareste facturi si/sau invoice, pe orice format cu calculul si evidentierea discountului (pe total factura, pe produs sau pe grupe de produse). Permite achitarea/incasarea (chiar si partiala) si urmarirea facturilor la termen (situatia detaliata a operatiunilor cu furnizorii/clientii). Efectueaza corectari, anulari pentru intrari/iesiri, retipariri facturi. Editeaza si tipareste rapoarte cu privire la: fise de magazie, stoc(per U/M), jurnal cumparari, jurnal vanzari, datorii furnizori, credite clienti, furnizori detaliu, furnizori sintetic, clienti detaliu, clienti sintetic, casa, banca(operatiunile de casa si banca se ordoneaza cronologic in functie de data de intrare cu refacerea soldului si a tuturor rapoartelor zilnice), etc. Dispune de functii pentru gestionarea retetelor de produse (descarcare pe baza de reteta-raport de productie) dar si dezmembrare (transare). La cerere, se poate lega cu orice casa de marcat uzuala si interconecta cu un soft specializat de vanzare cu amanuntul, vanzare-cumparare metale pretioase, etc.

Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows XP, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 150 lei/an.
Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (in limita a 25 euro se preda totul la cheie).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
55
ID: 1509255

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1509255
55
Raporteaza