Solutie baloane de sapun Pustefix 1L
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
08-07-2020
Pret23 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

Pustefix solutie pentru jucarii si masini cu ajutorul carora se fac baloane de sapun.

Lchid pentru facut baloane de sapun

Un mic secret:

- pentru mai bune rezultate, lasati inelele jucariilor cu care se fac baloane de sapun sa se inmoaie cel putin 3 secunde in lichidul pentru facut baloane de sapun Pustefix. Agitati cat mai putin sau deloc solutia Pustefix

Solutia Pustefix pentru baloane de sapun i este fabricata in Germania, este non-toxica, nu lasa pete, are termen de valabilitate nelimitat si se foloseste nediluata.

Acest produs indeplineste cerintele normelor UE in vigoare.

De ce dintr-o oferta atat de bogata de jucarii care fac baloane de sapun si solutie (lichid) pentru baloane de sapun sa alegeti Pustefix?

Pentru ca Pustefix - este o companie din Tübingen Germania cu o istorie in "industria" baloanelor de sapun din 1949 avandu-l ca fondator pe doctorul in chimie Rolf Hein,

Astazi, jucariile pentru facut baloane de sapun si solutia pentru baloane de sapun Pustefix sunt recunoscute si apreciate in intreaga lume.

Cand copilul dumneavoastra la randul lui va avea copii si intr-o vitrina sau pe un site va vedea jucariile pentru baloane de sapun Pustefix , le va putea spune acestora: "cu Pustefix faceam si eu baloane de sapun" si frumoase amintiri din copilarie ii vor aduce zambetul pe fata!.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 10444

0723336233
Suna Trimite SMS Anuleaza
364
ID: 2010767

Utilizatorul 10444
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2010767
364
Raporteaza

Anunturile similare