Vacanța de 1 Mai cu 10% reducere in Delta
Tulcea , Tulcea
17-03-2017
350 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Am lansat această ofertă pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de 1 mai într-un cadru natural plin de tradiții.
Această ofertă se adresează atât grupurilor de 18 sau 32 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile.
O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit. Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 4 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita regiunea Crișan, regiunea Mila 23 și multe alte lacuri și canale.
http://www.deltă.ro/ro/oferte

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
371
ID: 1750978

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 1750978
371
Raporteaza