Vand aparate BIOREZONANTA si cabinet in Timisoara
Timis, timisoara
21-02-2017
Pret7.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

VAND Cabinet Biorezonanta si medicina alternativa, in Timisoara.
MEGLIO vinde cabinetul de Biorezonanta din Timisoara, si 1-2 dintre aparatele pe care le avem.
SPATIU: locatie cu o chirie mica, 120mp, central, la parter, bulevard principal, foarte usor de gasit.
CABINET: “la cheie”, puteti sa lucrati imediat, veti primi si explicatiile necesare.
SE VAND: 1-2 aparate de biorezonanta si tot ce va este necesar: explicatii, computere, monitoare, imprimante, mobilier, amenajari. Lucram de 10 ani in aceasta locatie si avem mii de pacienti care au fost la Biorezonanta magnetica, medicina alternativa, holistica, cuantica, homeopatie, tratamente, detoxifieri, etc.
LOCUINTA: Se poate locui, domicilia la adresa respectiva, economisiti bani pentru deplasare si chirie suplimentara, daca doriti. Aveti si loc de parcare sau garaj la demisol.
MOTIVUL: Ne mutam la Bucuresti, cu domiciliul si cabinetul nostru de Biorezonata, pt ca copii nostri sunt la facultati/master/rezidentiat in Bucuresti. Nu mai avem motiv sa locuim si lucram in Timisoara.
NU VINDEM DOAR APARATELE! Veti avea si lista pacientilor. Vrem pe cineva care sa preia consultatiile, investigatiile , tratamentele, pentru cei care au fost deja la cabinet si care vor veni la reevaluare, tratamente. De asemenea pentru pacientii care vor veni la prima investigatie.
NU ESTE O FRANCIZA; platiti suma fixa, negociata, in functie de cate aparate veti cumpara. In continuare nu mai aveti nici o datorie. Veti plati doar o chirie, mica, cu contract ANAF, pentru spatiul total. Puteti imediat sa subinchiriati spatiul, pe ore, camera, pentru alti terapeuti; de ex: homeopatie, masaj medical, psihologi, etc.
Inainte de a suna, studiati macar aproximativ, site-ul, si alte aspecte generale, despre biorezonanta si medicina alternativa.
Anuntul este pentru: doctori-medici, terapeuti, bio/inginerie medicala, homeopati sau cei care vor sa devina terapeuti etc.
Pret minim 7.000 Euro Telefon 0729755799 site: biorezonanta.com

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
406
ID: 1741794

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1741794
406
Raporteaza

Anunturile similare