Vand hale metalice
Sibiu, Sibiu
23-02-2017
Pret3.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Cele mai ieftine hale metalice de pe piata in plaja de 15 m deschidere fara sprijin, cu inaltime interioara de 6m si travee eficienta la 5 m.

Marele avantaj al halelor noastre metalice este ca nu necesita carcase de buloane in fundatii. Prinderea la sol se face simplu, cu ancore chimice sau mecanice.

Alt mare avantaj al halelor metalice Rotarex este ca nu necesita utilaje ridicatoare ce ar scumpi mult pretul. Elementele structurale sunt usoare si se manipuleaza cu cativa muncitori, montajul facandu-se usor de pe schela. De accea montajul halelor noastre metalice se poate face chiar de incepatori.
Va putem oferi structura de rezistenta a halelor metalice coletata sau montata in elemente structurale. Fiecare colet contine cate un element structural sau parte din acesta. Coletul contine si planul de montaj pentru elementul respectiv. Montajul se face usor urmarind planurile de montaj si se realizeaza cu suruburi.

Structura de rezistenta a halelor metalice este insotita de proiect tehnic verificat MLPAT si intruneste prevederile legale in vigoare. Producem si comercializam structuri pentru hale metalice atat in Romania si Europa dar si in restul lumii.
Cu stima Cristi Ionut Manolescu
0748466324

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
192
ID: 1742690

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1742690
192
Raporteaza

Anunturile similare