VAND LOC DE CASA LANGA PADURE, RAU, LAC
Giurgiu, BOLINTIN DEAL
14-09-2017
Pret1 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Terenuri intravilane, de diverse suprafete, situate langa paduri - rezervatie naturala, langa cele doua rauri (Sabar si Arges) sau intre lacuri. Unele terenuri sunt situate intre doua astfel de forme de relief. Dezmembrez la cerere orice suprafata insa numai suprafetele de peste 500mp sunt construibile conform PUG. Unele terenuri au utilitati , altele au utilitati partiale si altele nu au momentan utilitati fiind zone noi de dezvoltare.
Sunt proprietar direct deci nu platesti intermediari , comisioane ascunse sau TVA.
Iti ofer gratuit proiectul de casa si te ajut in obtinerea vizelor necesare. Am peste 1300 loturi de casa deci detin cel mai mare portofoliu din westul Bucurestiului. Ai de unde alege.
In plus toti cei care cumpara de la mine primesc prin act notarial acces gratuit pe restul vietii in zona de agrement Mihai-Voda unde o salba de 8 lacuri te asteapta sa pescuiesti , sa faci baie , sa te plimbi cu barca , sa te dai cu bicicleta , la gratar , sa faci diveing sau scufundari in ape ....etc
Pentru mai multe informatii despre mine si proiectele mele poti accesa site-ul www.casa-mihnea.ro si www.harta-veche.ro . Preturi intre 1-7 E / mp in functie de suprafata achizitionata, utilitati , locatie,perspectivele de dezvoltare ale zonei, etc.
Vanzare si cu plata in rate, 5-10 milioane lei/ luna.
casa.mihnea@gmail.com ;
, suprafata totala: 500, Accept schimburi, suprafata totala: 500, Accept schimburi
#BolintinDeal, #BolintinVale, #Gradinari, #Ulmi, #Dragomiresti, #Sabareni, #Joita etc..
http://www.casa-mihnea.ro/casa_mihnea.html
http://www.harta-veche.ro/
0730644632
MIHNEA



Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
338
ID: 1804065

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1804065
338
Raporteaza

Anunturile similare