vand locuinta familiala cuplata P+M Zalau Salaj
Salaj, ZALAU
24-07-2017
Pret160.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

ofer spre vanzare locuinta familiala cuplata P+M,constructie noua, pe un teren intravilan de 12 ari,cu doua apartamente individuale a cate 180 mp pe apartament, inclusiv terase generoase spre o priveliste superba, avand vecini de buna calitate. Casa este izolata pe exterior, cu zugraveala decorativa aplicata doar pe spate, geamuri cu termopane cu 6 camere , culoare stejar auriu, cu geamuri de 6 mm la living, cu usi exterioare executate la aceeasi firma cu termopanele, avand geamuri cu oglinda, securizate. Geamurile de la living sant mari, spre o priveliste panoramica minunata.
In interior, sapele (de fapt si pe toate terasele) si tencuielile interioare sant executate mecanizat, Sant executate toate instalatiile, apa rece si calda, incalzire,(cu tevi de cupru izolat termic), instalatii electrice, inclusiv pentru interfoane, gaze cu contorizare individuala, centrale pe gaz, individuale pt fiecare apartament. Contorizarea consumurilor este individuala. Nu sant executate zugravelile interioare, gresie, faianta, parchet, usi interioare.
Fantana individuala in curte, alimentarea cu apa a locuintelor e de la retea.
Toate lucrarile la constructia casei au fost executate cu firme de specialitate.
Fiecare apartament are la parter un living de 20,50 mp, bucatarie deschisa, baie 5,7 mp, spatiu tehnic, terasa 16,9 mp, la mansarda 2 dormitoare de cate 12 mp, baie 4,6 mp, dressing 4.1 mp, logie 7,8 mp, si o terasa mare comuna la fatada principal 17 mp
Proprietatea are inregistrare cadastrala, certificat energetic, impozitul si utilitatile platite la zi.
proprietar unic,
Prefer vanzare integrala, nu pe apartamente separate.(pentru oferte certe, negociez)
Accept eventual si schimb, cu diferenta, in Cluj, Pitesti.
Pretul este negociabil.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
257
ID: 1787298

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1787298
257
Raporteaza

Anunturile similare