Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Vanzare apartament 2 camere Cosmopolis Faza 1 loc parcare mobilat
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti , Zona: Pipera
29-07-2022
65.000 Euro
  • Suprafata utila 40
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Niveluri Imobil 10
  • Etaj 4
  • Mobilat/Utilat Complet
  • Numar bai 1
  • Oferit de Companie

Bine ai venit in comunitatea Cosmopolis!

Daca esti in cautarea unui apartament cu 2 camere, avem noi unul tare fain cu 0% comision la cumparare!

Localizat in Faza I, vis-a-vis de noul Magazin LIDL din Cosmopolis, la etajul 4 intr-unul dintre primele turnuri construite, bifeaza toate avantajele.
Are o suprafata utila de 40 mp (nu avem balcon), un living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie generoasa (cu aerisire naturala) si un hol spatios cu spatiu pentru depozitare.

Interiorul este mobilat si utilat, pregatit pentru locuinta. Se vinde precum in pozele de prezentare. In fata imobilului exista un loc de parcare in proprietate ce se transmite viitorului proprietar impreuna cu apartamentul.

Complexul si-a deschis portile in anul 2008 si de atunci a tot crescut. Astazi asigura toate facilitatile de care ai nevoie fara ca tu sa parasesti complexul.

Cosmopolis Gold Gym, o sală de fitness unde te poți antrena singur sau cu antrenor personal. Iar dacă ești adeptul unui sport mai interactiv, la clasele de yoga, zumba, pillates sau aquagym se fac mereu înscrieri.

Strip Mall Cosmopolis Plaza, primul strip mall din incinta unui complex rezidențial. Situat în mijlocul complexului, acesta dispune de parcare proprie cu 70 de locuri, magazine, restaurante, zone de relaxare și multe alte facilități.

Grădinițe private, Butterfly și Junior School, aproape de casă, care pot găzdui în fiecare dimineață peste 200 de preșcolari.

Siguranța este foarte importantă, de aceea întreg complexul este păzit și supravegheat 24/24h – serviciu asigurat de BGS și prin intermediul camerelor video fixe. Accesul în incinta Cosmopolis este permis numai pentru locuitori si vizitatorii acestora, și se face numai pe bază de card sau sub stricta supraveghere a echipei de pază.

În orice anotimp, cele 2 parcuri din complexul rezidențial Cosmopolis sunt perfecte pentru plimbare sau joaca cu copii.

La plajă, aproape de casă. În Cosmoplis găsești 7 piscine publice, plajă si un beach bar de poveste pe lacul natural din complex.

Daca totusi ai nevoie sa mergi in afara complexului si nu vrei sa folosesti masina personala, ca rezident Cosmopolis, beneficiezi de transport zilnic. Acesta este pe bază de abonament, din oaza ta de liniște până în forfota orașului. Mijloacele de transport circulă din 30 în 30 de minute și acoperă două rute:

Cosmopolis ➝ Metrou Pipera (și retur)
Cosmopolis ➝ Metrou Aurel Vlaicu (și retur)

Te asteptam la o plimbare prin complex sa te convingi de calitatea vietii de aici!.

Telefon

Mesaj

Vission House

0730774488
Suna Trimite SMS Anuleaza
31
ID: 2038090

Vission House
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

Vission House

Vezi toate anunturile
ID: 2038090
31
Raporteaza