Vanzare apartament trei camere
Bucuresti - Ilfov, Sector 2
20-02-2017
Pret83.300 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

CBR125911 - Livingul meu iti va face toti prietenii invidiosi.
Acum ai toate bucuriile familiei tale aproape de casa. In Estic Park te asteapta activitati pe gustul tau: locuri de joaca pentru copii, fitness, teren de tenis si basket, dar, mai ales, mai multi prieteni pentru tine si copilul tau. In plus, apropierea de lac te va ajuta la fiecare final de zi sa uiti de agitatia urbana. Si cel mai important pentru tine este ca in apropierea ansamblului si in interiorul acestuia vei avea la indemana necesarul zilnic: centre comerciale, piata, farmacii, scoli, parcuri si multe altele.

Ne-am propus ca Estic Park sa devina tot ce vrei, cauti, ai nevoie si visezi sa fie casa ta.

Locatia: Sector 2, Bucuresti, pe Soseaua Dobroesti nr. 55 - 65, pe malul lacului Dobroesti, la doar 8 minute cu masina de Mega Mall si 10 minute de mers pe jos pana la mijloacele de transport in comun.

Estic Park cuprinde 6 blocuri, cladiri solide cu 11 etaje, care au ultimul nivel dedicat apartamentelor tip penthouse. Pe etajele 1-10, inclusiv parter, sunt dispuse studio-uri, apartamente cu 2 si trei camere pentru ca tu sa iti poti alege spatiul potrivit tie.

Solis este prima cladire din ceea ce urmeaza sa devina un cartier modern si vivace, reprezentativ pentru demersurile noastre de a construi un Bucuresti mai bun! Aceasta prima cladire va cuprinde 125 de apartamente si 140 de locuri de parcare. Apartamentele au fost gandite pentru o varietate de gusturi - fie ca iti doresti bucatarie inchisa sau deschisa, fie ca iti doresti sa locuiesti la etajul 1 sau ca iti doresti o terasa de 90 mp ? noi ti le-am pregatit pe toate.
Ti-am pregatit in ansamblu bucurii cat cuprinde pentru tine si familia ta, necesarul zilnic la indemana, dar mai ales privelistea lacului de care te vei indrgosti in fiecare zi.

Poti intra pe site-ul Estic Park si explora conceptul si viziunea stilului de viata pe care ti-l propunem.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
122
ID: 1741687

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1741687
122
Raporteaza

Anunturile similare