Vanzare vila conac superb unicat Brasov
Brasov, Sacele
05-02-2017
Pret849.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vanzare conac boieresc in zona Schei din Brasov

Dintotdeauna mi-au placut casele, dar putine au reusit sa ma impresioneze ca acest conac boieresc, atat prin arhitectura cat mai ales prin spatiile grandioase de la interior. Cand privesti conacul din strada, iti imaginezi ca este vorba de un spatiu interior absolut spectaculos. Chiar de la intrare te incanta scara de marmura, din care se deschide salonul de primire, in suprafata de 40 mp si inaltime de 4 ml, si te simti cu adevarat fascinat de maretia spatiului cand pasesti in salonul principal, in suprafata de aproape 70 mp si inaltime de aproximativ 5 ml. Pur si simplu te simti o persoana importanta si implinita, la fel cum vor fi si viitorii proprietari care vor avea fericirea si privilegiul sa locuiasca intr-o asemenea proprietate.

Acest conac are o puternica incarcatura istorica, fiind dobandit prin mostenire din familie in anul 1930 de catre ministrul de justitie de la acea vreme, un membru marcant al Partidului Taranesc Roman, domnul Ministru Mihai A. Popovici, ale carui initiale le regasim si pe emblema de deasupra intrarii principale.

Conacul, in suprafata construita descfasurata de 1390 mp si suprafata utila de 993 mp, mai cuprinde la parter sala de mese (40 mp), un birou (30 mp), si alte incaperi cu suprafete generoase.

La etaj se gaseste zona de noapte, cu nu mai putin de 5 dormitoare cu suprafete incepand de la 30 mp, inca un salon de 70 mp si alte incaperi aferente.

Situat intr-o locatie de exceptie, mai exact in zona Schei din Brasov, pe strada Prundului nr 10, terenul are o suprafata de 1730 mp si o deschidere de 37 ml. este situat in imediata apropriere a liceului Saguna, a portii Schei, inclusiv a Bisericii Negre si a Pietii Sfatului din Brasov.

Destinatia spatiului poate fi multipla: locuinta uni si multifamiliala, sediu de ambasade si consulate, banca, sediul unei reprezentante marcante, hotel boutique, restaurant de lux, cazinou, etc









Vila individuala de Vanzare in zona Brasov - Brasov, reper Schei centru vechi, avand 2cinci camere, 6 dormitoare, suprafata totala construita 1390 mp, suprafata utila 993 mp si suprafata teren 1730 mp. Deschiderea este de 37 ml. Imobilul are amprenta 604 mp, curtea individuala libera 1126 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 1900 , constructie din caramida , avand 5 bai, 1 bucatarii si 2 balcoane. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: lemn; incalzire casa: centrala termica, sobe; izolatii termice: fara; mobilat: clasic, partial; pereti: lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta, birou, spatiu comercial . ID intern: VG0189.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
397
ID: 1736645

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1736645
397
Raporteaza

Anunturile similare