Vanzare vile individuale - Comuna Berceni
Ilfov, Ilfov
28-04-2017
Pret82.000 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Va oferim spre vanzare o vile situate la 10 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona ce beneficiaza de infrastructura completa si drumuri asfaltate, iluminat public si acces usor la mijloace de transport in comun.
Imobilul are un regim de inaltime P+1 Etaj+Pod, dispune de spatii generoase, compartimentare inteligenta si beneficiaza de dotari si finisaje de lux. Curtea imobilului se preda complet amenajata cu gazon si alei de acces.
Parterul este compus din living cu acces la terasa si curte, bucatarie, grup sanitar si spatiu depozitare. Etajul cuprinde doua dormitoare si baie.
Constructia este realizata pe structura din beton armat, inchiderile exterioare si interioare din caramida Porotherm, izolatie interioara cu vata minerala, exterioara cu polistiren.
Tamplaria este din profil PVC, cu 7camere de rupere a puntii termice, fapt ce contribuie la o buna izolare termica si fonica.
Modul de achizitie al imobilelor din cadrul ansamblului este foarte variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
213
ID: 1761906

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1761906
213
Raporteaza

Anunturile similare