Vila 880 mp, Aviatiei - Smaranda Braescu, Nordului Herastrau
Bucuresti - Ilfov, Sector 1
01-02-2017
Pret4.500 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Va propun spre inchiriere o proprietate speciala situata in zona de Nord a Capitalei.

Vila in cauza, se afla in cartierul Aviatiei, pe str. Smaranda Braescu, la "o aruncatura de bat" de parcul Herastrau, Soseaua Nordului sau str. Nicolae Caramfil.

Situata in zona de Nord a Capitalei, cu acces facil catre toate liniile de transport in comun ( metrou Aurel Vlaicu, Linii RATB pe Caramfil, Serbanescu, Pipera etc.), aproape de multe centre de interes pentru oameni de afaceri, autohtoni si straini, cu zone de shopping si agrement ( Mall Promenada, Baneasa Mall ), face ca proprietatea sa fie ideala pentru sediu de firma a unei companii multinationale, ambasade , casa de avocatura etc.

Vila duplex, este dispusa pe Demisol + Parter + 2 Etaje + Mansarda, ridicata pe o parcela de 700 mp, din care aproximativ 530 mp curte libera cu dubla deschidere, una la strada principala de cca 15 ml si una la o cale de acces de cca 47 ml, avand o amprenta la sol de 190 mp, si o suprafata desfasurata de aproximativ 880 mp utili.

Proprietatea este un Duplex, dar totodata o vila unitara, in sensul ca vila, are trei intrari, una principala, pe mijlocul duplexului, lucru ce confera un avantaj major prin faptul ca le uneste cele doua duplexuri, cat si doua intrari separate, de asemenea, scarile interioare, sunt 3, cea principala, care urca din Demisol pana in Mansarda, cat si 2 interioare pentru fiecare duplex in parte.

Cu un cumul de aproximativ 8 dormitoare, 6 livinguri, 6 bucatarii (doar 1 functionala in acest sens, restul fiind transformate in birouri), 8 bai, aproximativ 11 camere la demisol dintre care 3 adapost antiatomic, o face o proprietate interesanta, deloc de neglijat, care poate satisface nevoile oricarui chirias.

La predarea proprietatii noului chirias, aceasta se va renova complet, in sensul ca va fi zugravita integral, vor fi reparate micile stricaciuni datorate uzurii fostilor chiriasi, toate aparatele de aer conditionat servisate, iar orice alta dorinta pe care ar avea-o viitorul chirias, se va putea discuta, proprietarii fiind foarte flexibili in acest sens.

Amenajarile vilei: gresie, faianta, parchet, instalatii electrice si sanitare din cupru, incalzirea la centrala termica, calorifere fonta, aparate de aer conditionat in fiecare camera, alarma, senzori incendiu, gratar in curte, foisor pentru relaxare.

Se inchiriaza goala, fara mobilier.

Vecinatati: Nordului, Herastrau, Nicolae Caranfil, Promenada, Metrou Aurel Vlaicu, Pipera, Barbu Vacarescu, Blvd. Beijing, Blvd Aviatorilor, Baneasa, Nord, Floreasca

Proprietatea este reprezentata exclusiv, iar pentru vizionari va rog sa ma contactati!



Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
352
ID: 1663276

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1663276
352
Raporteaza

Anunturile similare