Vila de lux, Mobilata, Ghencea Maracineni , Scoala Pro Ingenio
Bucuresti - Ilfov, Sector 5
04-02-2017
Pret370.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

In epicentrul zonei rezidentiale din Prelungirea Ghencea,pe strada Primaverii, langa Scoala si Gradinita Pro Ingenio, un mini complex privat de vile moderne a fost ridicat in anul 2008. Realizat de un cunoscut si apreciat dezvoltator imobiliar din zona, casa a fost achizitionata "la rosu" si finisata de catre proprietari.
Aceasta casa are trei elemente definitorii, descrise pe larg mai jos:

1)Finisajele.
Au fost realizate de catre proprietari, numai cu materiale de inalta calitate si includ printre altele :
-parchet lemn masiv;
-tocarie interioara si usi lemn masiv, Pinum;
-gresie si faianta import;
-aparat de aer conditionat in fiecare camera
-semineu in living.
Casa se vinde complet mobilata si utilata ! Mobilierul de bucatarie este de la Ikea si a fost realizat pe comanda. Include si aparatura electrocasnica incorporata.

2)Siguranta si dotari


Deoarece proprietarii au dorit sa fie feriti ce orice eventuale surprize, tot ce inseamna utilitati, exista in dublu exemplar. Este o casa gandita pentru a fi camin primitor, sigur si eficient. Astfel, exista atat centrala pe gaz, cat si centrala pe lemne. Energie electrica furnizata de Enel, dar si panouri solare si propriul generator in caz de avarie la reteaua de furnizare. Fosa septica si mini-statie de epurare. Adapost ALA pentru situatii de urgenta, cu lift. Locuinta este monitorizata video non-stop, existand un contract de paza si interventie cu BGS, monitorizarea extinzandu-se si in curte, cat si pe strada in dreptul casei.

3)Curtea

Pentru ca atunci cand iti doresti o casa, elementul primordial este curtea, aceasta este amenajata si dispune de pomi fructiferi, arbori Tuia, brazi si evident gazon.

Casa se desfasoara pe parter, etaj si mansarda. La parter avem hol, birou, bucatarie, baie, camera tehnica, living si dinning, precum si doua terase. Etajul este format dintr-un master bedroom cu baie, dressing si balcon si inca doua dormitoare deservite de o baie. La mansarda, avem un spatiu deschis amenajat ca zona de relaxare si spatiu de joaca pentru copii.
In curte, exista o anexa sub forma de casa de oaspeti, ce momentant serveste ca spatiu pentru menajera interna. Este o garsoniera complet dotata si utilata, pretabila pentru personal intern.

Locuinta face parte dintr-un mini-ansamblu rezidential, securizat si accesibil pe drum privat cu bariera, doar locatarilor. Exista un grad sporit de intimitate.
La 100 de metri de ansamblu se afla scoala Pro Ingenio, recunoscuta pentru calitatea invatamantului predat, astfel incat pentru familiile cu copii, exista un mare avantaj.

Casa are o personalitate aparte si exceleaza prin calitatea finisajelor, detaliilor si mobilierului .
Disponibila spre vanzare, casa este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network


Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
808
ID: 1595676

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1595676
808
Raporteaza

Anunturile similare