Vila Domnesti
Ilfov, Domnesti
03-02-2017
Pret165.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

O poveste frumoasa incepe cu o privire. Acel moment in care zaresti ceva care iti place, iti ajunge la inima si nu mai poti sa il scoti de acolo.
Cam asa incepe si aceasta poveste. Casa asta ti-a atras atentia si te-a adus aici. Si dupa ce vei veni sa o vezi, nu vei putea sa ti-o mai scoti din suflet. Treaba mea este sa te conving sa vii la "prima intalnire". Mai departe, te va convinge ea.
Primul lucru pe care vreau sa ti-l scot in evidenta, este eleganta acestei case. Si modul armonios in care fiecare element de design, fiecare amenajare si fiecare piesa de mobilier se imbina armonios. Frumusetea sta in detalii si detaliile acestei case sunt farmecul ei. Apoi, aceasta casa este calda si primitoare, fiind in acelasi timp modern amenajata. Elementele de lemn omniprezente, culorile alese in alegerea finisajelor, toate au fost gandite pentru a imprima eleganta si rafinament. Iar mobilierul vine sa completeze acest peisaj interior. Arunca o privire asupra scarilor si a contratreptelor din lemn masiv, asupra balustradei din fier forjat, sau a usilor din lemn. Sau urmareste atentia acordata bailor si modelelor de gresie si faianta alese pentru bai.
O casa trebuie sa fie frumoasa, dar si practica. De asta fiecare coltisor a fost gandit cu atentie si optimizat in vederea obtinerii unui grad de confort cat mai ridicat. Nu stiu daca ati observat in fotografii magazia de la exterior. Sau aleea betonata din curte, ori aleea de acces auto care o leaga de strada principala. Sau poate v-a atras atentia gratarul amenajat, ori terasa superba de langa.Cele cinci camere care o fac potrivita pentru o familie oricat ar fi de mare.Sau daca ati vazut ca baile au ferestre. V-as mai atrage atentia asupra centralei termice a casei(o gasiti in poze). Si asupra gradinii in suprafata totala de 500 de metri.

Indiferent care sunt atuurile pe care vi le doriti la o locuinta, sugestia mea este sa puneti pe lista si aceasta proprietate. Iar dupa o prima vizita, sunt tare curios sa aflu daca i-ati putut rezista.
Va invit asadar sa stabilim o vizionare. Inainte de a fi prea tarziu! :P

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
180
ID: 1714919

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1714919
180
Raporteaza

Anunturile similare