Vila pe malul lacului in Peninsula Residence
Ilfov, Buftea
30-01-2017
Pret75.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Casele din faza intai,dispun de o suprafata de 300 mp de teren, sunt dispuse pe parter si etaj, au o suprafata construita de 140 mp si o suprafata utila de 115 mp. Fiecare dispune de urmatoarea compartimentare:
-parter : living, dinning, bucatarie, grup sanitar, terasa;
-etaj : varianta A -trei dormitoare, baie centrala sau varianta B-doua dormitoare, doua bai, spatiu depozitare.

Fiecare casa este realizata pe structura de cadre, stalpi si grinzi din beton armat B250, cu fier beton de origine romaneasca, pe o fundatie de aproximativ 1 m. Atat zidaria exterioara cat si cea interioara este realizata din caramida Porotherm de la Wienerberg-originalul. La exterior casele sunt izolate folosind polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. La interior, casele sunt tencuite, se aplica gled si vopsea lavabila.
Tocaria si usile de interior, sunt Bella Casa, import Polonia, in timp ce tamplaria exterioara este pe profile REHAU de PVC, cu deschidere dubla, protectie termica si sticla cu reflexie termica.
Finisajele interioare sunt la alegerea cumparatorului, acesta avand la dispozitie un buget generos pe baza caruia isi poate alege finisajele dintr-o gama oferita de noi sau poate merge la orice comerciant agreat in vederea alegerii meterialelor de finisare, a modelelor si culorilor preferate.
Fiecare casa va fi racordata la reteaua de gaze a localitatii, pentru incalzire si apa calda fiind montata centrala termica proprie Ariston de 24 KW. Pentru alimentarea cu apa, fiecare casa este prevazuta cu put propriu, cu hidrofor. Fosa septica utilizata va avea o capacitate de 2000 de litri si va fi prevazuta cu sistem de drenaj si decantor. Complexul este racordat la reteaua publica de iluminat.

Casa este acoperita cu tabla metalica tip Lindab. Desi s-a dorit un aspect mediteranean, acesta a fost obtinut prin inaltarea marginilor casei, din motive strict estetice, acoperisul casei nefiind de tip „terasa' ci fiind acoperis in panta, cu scurgerea apei de pe acoperis si sistem de burlane colectoare a apelor pluviale. Casele se predau cu gard imprejmuitor si terenul amenajat pentru gazon.



www.peninsula-residence.ro/





Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
196
ID: 1632782

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1632782
196
Raporteaza

Anunturile similare