Vila Snagov Cioflinceni, Arkadia Horse, Comision 0 %
Ilfov, Snagov
03-02-2017
Pret129.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica



Vila noua Locatie excelenta, Snagov, Cioflinceni , la numai 100 metri fata de Arkadia Horse Club ! Comision 0 %

Snagov ,un colt de rai rasarit in Padurea Vlasiei, unde natura se imbina armonios cu facilitatile moderne, unde metropola si muntele sunt la egala distanta si unde gasesti cele mai frumoase case din aria metropolitata a Bucurestiului.

Localitatea a cunoscut constant o dezvoltare armonioasa, frumoasa din punct de vedere urbanistic si interesanta din punct de vedere economic. Pensiuni, centre de echitatie, centre de conferinte si spa. Spatii menite a imbina utilul si placutul.

Amplasata in Ciofliceni, localitate parte integranta a Snagov-ului, casa noastra este situata la 4,5 km fata de DN1 si la 8 Km fata de intrarea pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti. Beneficiind de dublu acces catre oras, ea se recomanda astfel ca fiind pretabila inclusiv celor care lucreaza in Bucuresti si sunt legati de un program fix. Aflata in imediata vecinatate a padurii si la cateva sute de metri de drumul principal al localitatii,casa a fost proiectata pentru a raspunde nevoilor locative ale unei familii complete, fiind dispusa pe parter , etaj mansardat si pod, beneficiind de 3 dormitoare,2 bai si o zona de zi compusa din bucatarie living si dinning. Casa este corect construita cu materiale de calitate si are o suprafata totala de 180 mp. Terenul aferent casei este in suprafata de 600 mp.

Casa are un aspect modern, tineresc si elegant si este foarte luminoasa. Datorita compartimentarii bine gandite, iti confera sentimentul unei case aerisite in care te simti liber si fericit.

Cumparatorul acestei case trebuie sa fie tanar, sa lucreze in nordul Bucurestiului, sa iubeasca natura, plimbarile cu bicicleta prin padure. Sa iubeasca apa, plimbarile cu barca, jet ski-ul, sau skiul nautic. Sa il atraga muntele spre care poate "zbura" rapid in fiecare week-end, pentru a isi incarca bateriile consumate in timpul saptamanii.

Cumparatorul acestei case trebuie sa urasca blocurile gri, agitatia si nebunia unei metropole. Trebuie sa urasca sa doarma cu geamul inchis si sa urasca mirosul de noxe.

Pentru cei care se intreaba daca merita sa faci in fiecare zi drumul din Snagov pana la locul de munca si seara inapoi, le voi spune ca intr-adevar, vor creste costurile de transport. Dar va creste si sanatatea si starea de bine!

Pentru cei care au copii si se intreaba cum vor proceda, tin sa le mentionez ca sunt scoli foarte bune in localitate. Si cresa si gradinita !

Pentru cei care se intreaba DE CE in Snagov si nu il alta parte, le ofer trei motive esentiale :

-o investitie buna, ce nu se va degrada in timp;

-nu exista locatie mai curata si frumoasa, nicaieri in jurul Bucurestiului;

-statutul de locuitor al Snagovului, are beneficii sociale signifiante.

Vino sa te convingi singur, de cat de potrivita iti este aceasta casa. Iti recomand sa ne vedem seara, dupa ora 19 sau in week-end la o ora matinala. Vreau sa simti pe propria piele, cat de frumoasa este viata in aceasta casa. Cum apune sau cum rasare soarele. Cum se traieste viata aici. Cu siguranta nu vei mai dori sa pleci !





Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
318
ID: 1709594

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1709594
318
Raporteaza

Anunturile similare