Vila tip duplex 120 mp
Bucuresti - Ilfov, Bragadiru
16-01-2017
Pret80.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vila tip duplex, 4 camere, cu suprafata utila de 120 mp si curte de 315 mp, in cartier rezidential exclusiv case, in Bragadiru, la numai 5 minute distanta de Bucuresti!
Vila este conectata la reteaua de utilitati, curent electric, apa curenta, canalizare, gaze naturale, se vinde la cheie, complet finisata, finisaje de calitate, fara rigips, incluzand: tamplarie termopan, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare, tamplarie interior, usa exterior.
Amplasamentul in teren este excelent, intr-o zona rezidentiala noua, linistita, cu acces rapid pe drumuri amenajate. In imediata apropiere se regasesc numeroase magazine cum ar fi Mega Image, Lidl, Penny Market, Leroy Merlin, scoala generala, gradinita, sala de fitness, piscina pe perioada verii, parc amenajat, loc de joaca pentru copii si acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Curtea este amenajata, cu sistem de irigatii, pavaj si porti electrice.
Se pot oferi poze din fiecare etapa a constructiei!
Pentru achizitie sunt disponibile mai multe variante de plata, cum ar fi : plata cash, plata prin credit bancar ipotecar sau credit Prima Casa.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
193
ID: 1728311

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1728311
193
Raporteaza

Anunturile similare