3 camere, decomandat, 71 mp, Rahova
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
11-07-2017
Pret63.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vand apartament in bloc nou, direct de la dezvoltator, exclus agentie, decomandat si amplasat la etajul 5, in bloc de 9 etaje, cu 2 lifturi pe scara.

Apartamentul este decomandat, are o suprafata totala utila de 71 mp, se vinde finisat la cheie, cu gresie, faianta, parchet si usi de interior, iar in pret sunt incluse centrala termica proprie, caloriferele si obiectele sanitare la baie.

Fiecare apartament vinde dotat si cu prize, intrerupatoare, comutatoare, marca Viko Panasonic, dar si cu videointerfon.

Constructia este una de calitate, fiind executata de antreprenori cu experienta in domeniu, cu un istoric de peste 32 de blocuri in zona.

Sistemul constructiv respecta normele in vigoare si este adaptat solutiilor inovatoare aparute in domeniu. Cadrele de beton armat si caramida porotherm sunt principalele materiale utilizate, iar interioarele sunt executate cu materiale ca: tencuiala mecanizata Baumit, instalatii sanitare din polipropilena, electrice din cupru romanesc, FY 2,5, sape elicopterizate, compartimentare din caramida porotherm de 11,5 cm, glet FinoBello/Fino Grande - Baumit, lavabila Savana Teflon, s.a.m.d.

Fiecare client are posibilitatea sa isi personalizeze apartamentul ales, daca rezerva din timp, astfel fiindu-i puse la dispozitie mai multe modele de gresie, faianta, parchet, usi de interior, toate incluse in pretul imobilului.

Apartamentul se vinde atat prin credit, de orice fel, cat si cu plata integrala din surse proprii.

Pentru o plata integrala in avans, iti oferim 3% discount!

Suna acum la 0762036921 si primesti consiliere gratuita pe toata durata tranzactiei, dar mai ales pentru intocmirea dosarului de credit si gasirea unei variante optime de achizitie, potrivita nevoilor si veniturilor tale!

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 220

0762036921
Suna Trimite SMS Anuleaza
223
ID: 1783112

Utilizatorul 220
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1783112
223
Raporteaza

Anunturile similare