3 Camere vanzare Bucur Obor metrou - Kaufland
Bucuresti - Ilfov, Sector 2
19-02-2017
Pret76.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Aproape de sfarsitul toamnei, cand tuturor copacilor le-au cazut frunzele formand un covor de natura moarta isi face aparitia acest apartament de trei camere, micut si cochet, "la indemana" oricui, fiind "acolo" cand trebuie, pentru cine trebuie.

Un apartament ce se preteaza PERFECT, acelei familii, cu unul sau doi copii, care doresc sa stea intr-un camin proaspat renovat, intr-o zona semi-centrala, care sa aibe totul la indemana...si cand zic totul, ma refer la totul ( magazine, supermarketuri, piata, banci, RATB, metrou, gradinita, scoala generala, liceu, parcuri etc.)

Se afla stradal pe Sos. Colentina, langa Kaufland - Bucur Obor, la doar 6-7 minute de mers pe jos de statia de metrou, intr-un bloc 1973, construit cu simt de raspundere "cum se faceau odata", la etajul 5/10, in suprafata totala de 63.71 mp, avand o impartire semidecomandata ( vedeti schita).

Apartamentul este renovat integral, dispunand de gresie, faianta, parchet, termopan, rulouri de aluminiu exterioare, usa de metal cu sistem inchidere Mottura. instalatii electrice si sanitare noi din cupru, centrala termica de apartament, calorifere noi de otel peste tot, izolatie termica interioara cu polistiren extrudat, zugravit integral.

Toate amenajarile sunt facute in 2016, apartamentul nefiind locuit de la renovarea acestuia.

Se va preda cu toate prizele/intrerupatoarele si corpurile de iluminat montate, de asemenea cu obiectele sanitare ( cada, chiuveta, toaleta) noi, montate.

Apartamentul este liber, si disponibil oricand pentru vizionari.

Se accepta orice modalitate de plata ( prima casa, ipotecar normal, cash).

Comision: standard

Vecinatati: Bucur Obor, Mosilor, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Lacul Tei, Teiul Doamnei.



Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
183
ID: 1741226

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1741226
183
Raporteaza

Anunturile similare