AHR REDUCERI LA TRADUCERI Traduceri Caracal Olt
Olt, Caracal
30-01-2024
Pret29 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

AHR - REDUCERI LA TRADUCERI
AHR TRANSLATIONS - Traduceri de top în timp record!

Companie mică, clienți mari.
180 traducatori, mii de pagini traduse.
42 de limbi străine.
Prețuri excelente!
Onorăm comenzi din toată țara și străinatate.
Te sunăm noi imediat.

Servicii conexe: legalizare si livrare in toata tara a documentelor traduse, Apostila de la Haga / Supralegalizare, tehnoredactare / DTP, printare, scanare documente sau imagini, corectura de texte.

AHR TRANSLATIONS = English, Italiano, Deutsch, Español, Français, Türkçe, Hrvatski, Magyar, Ελληνικά, Русский, תירבע, 日本語.

AHR Traduceri documentatie fonduri europene
Aveti de tradus acte oficiale sau documentatii tehnice?
Aveti nevoie de un translator in cadrul unei conferinte sau a unui simpozion?
Agentia de traduceri AHR va sta la dispozitie pentru toate aceste servicii.
Impreuna cu o echipa de traducatori profesionisti, autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, terminologi si consultanti de specialitate, traducem in/din peste 30 de limbi:

engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, bulgară, cehă, croată, maghiară, polonă, portugheză, rusă, sârbă, slovacă, ucraineană, arabă, greacă, olandeză, turcă, ebraică, finlandeză, norvegiană, suedeză, albaneză, vietnameză, persană, japoneză, chineză, slovenă, daneză etc.
Advantages to working with us
* Fast and accurate
* Easy Payment
* Extreme confidentially
* Best cost
* Available service - Translation, Interpreting, Legalization
* 24/24 English support.




Ce este traducerea?
"Cuvinte inspirate pentru traduceri documentate"
Traducerea este o provocare, este o arta si o maiestrie.
Profesia de traducator inseamna, inainte de toate, profesionalism, dedicatie, simt de raspundere si mai ales o valoare estetica incontestabila.
Pentru o traducere bună nu este suficient să cunoşti două limbi, este nevoie de deprindere, experienţă, creativitate, de cunoaşterea aprofundată a culturii limbii sursă şi a limbii ţintă, şi nu în ultimul rând de exigenţă, punctualitate, fiabilitate.

Considerăm primordială asigurarea unui serviciu de calitate: o traducere impecabilă din punct de vedere ortografic, gramatical şi stilistic este o obligaţie, iar formatul documentului primit va fi păstrat sau transformat în funcţie de cerinţele clientului.

Prin utilizarea instrumentelor de traducere asistată de calculator asigurăm optimizarea calităţii traducerilor, astfel clienţii fideli vor beneficia de traduceri consistente atât din punct de vedere stilistic, cât şi terminologic pe toată perioada colaborării.

Pe lângă criteriul calităţii acordăm o importanţă deosebită punctualităţii, responsabilităţii, deci respectării termenelor asumate, pentru că depăşirea termenului poate cauza prejudicii importante clientului. Codul etic profesional include şi obligaţia de confidenţialitate, şi în conformitate cu aceasta nicio informaţie la care avem acces nu va ajunge către alte persoane neautorizate.

Dorim să vă oferim calitate secondată de punctualitate şi responsabilitate.
Misiunea noastra principală este asigurarea unui serviciu de calitate şi formarea unei relaţii comerciale de lungă durată, bazată pe respectul şi încrederea reciprocă.
AHR TRADUCERI - Fiţi printre Profesionişti !


+40731010801.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 28316

0731010801
Suna Trimite SMS Anuleaza
103
ID: 2059477

Utilizatorul 28316
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2059477
103
Raporteaza