Angajăm agenți promotori / de vânzări
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
03-10-2022

NESPECIFICAT


Ce ne dorim de la tine?

Firma noastră caută persoane majore, serioase și care își doresc să realizeze un venit în plus prin activități de promovare a unor produse. Așadar, va trebui să fii vorbăreț, prietenos și persuasiv.

Ne-ar plăcea să ai experiență în vânzări și promovări, dar nu este nicio problemă dacă nu ai. Te învățăm noi tot ce trebuie să știi.

De asemenea, trebuie să fii din București, sau măcar să fi locuit aici suficient timp cât să cunoști foarte bine orașul.


Ce îți oferim:

Dacă îți dorești un loc de muncă unde să nu fii stresat, ai ajuns în locul potrivit!

Activitatea nu este dificilă și se desfășoară direct de la noi din sediu. Programul nu este fix, sunt suficiente chiar și 2 ore de lucru pe zi, tu alegi când lucrezi. Nu se poate lucra remote.

Poți aplica pentru acest job chiar dacă lucrezi deja full-time, atât de ușor este!

Noi îți oferim un training specializat și îți punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a avea rezultate cât mai bune. Vei avea îndrumarea noastră la fiecare pas.

Sumele pe care le poți câștiga prin colaborarea cu noi se încadrează intre 1360 și 2720 RON net, în funcție de implicarea ta.


Cu ce ne ocupăm:

Firma noastră are ca obiect de activitate distribuirea unor dispozitive medicale japoneze de microstructurare moleculară și de ionizare a apei prin electroliza. Acestea pot fi utilizate atât în gospodării, cât și ca utilaje de lucru pentru diverse companii.


Unde ne găsești?

Dacă ți-am stârnit interesul și ți-ar plăcea să discutăm mai multe, te așteptăm la sediul nostru din Strada Dezrobirii nr 43, sectorul 6, stația de metrou Gorjului.
Google Maps: https://goo.gl/maps/2yacsoUJjHm4pCN17

Susținem interviuri în fiecare zi între orele 16:00 - 18:00. Te așteptăm!

Poți aplica online folosind formularul: https://forms.gle/PW1pTehG7juuxLv68.

Telefon

Mesaj

Andreea Ungureanu

0764304430
Suna Trimite SMS Anuleaza
300
ID: 2041518

Andreea Ungureanu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Andreea Ungureanu

Vezi toate anunturile
ID: 2041518
300
Raporteaza

Anunturile similare