Angajam sofer pentru director categoria B Targu Jiu
Gorj, Targu Jiu
13-05-2019

NESPECIFICAT

  • Oferit de Persoana fizica

"Program full time de 12 ore pe zi, salariu 4000 ron in mana (net)+ bonusuri in cazul in care se lucreaza peste program.
Cazarea este asigurata la deplasarile efectuate in tara sau in starinatate. In cazul deplasarilor mai lungi de 5 zile calendaristice, veti avea un bonus de 100 de lei pe zi sau echivalentul acestora in euro.
Cautam persoane serioase, disponibile si pentru deplasari in tara si in strainatate lunar. Dorim ca soferul nostru sa fie colegul nostru de incredere, unde discretia este pe primul plan.
Nu se cer cunostinte de limba straina. Masina va avea gps, statie pentru a se folosi la drumuri lungi, frigider pentru bauturi racoritoare non alcoolice, gustari. Nu dorim persoane care au probleme in cazierul judiciar sau istoric auto cu probleme.
Cautam o persoana care sa aiba permis categoria B dobandit de cel putin 5 ani, si cu un istoric de km efectuati de cel putin 100.000 km.
Se va face carte de munca cu perioada nedeterminata, in cazul in care doriti sa nu mmi lucrati, aveti obligatia de a anunta acest fapt cu 21 de zile calendaristice inainte.
Pentru a discuta pe larg aceasta oferta, conditiile si deplasarile care se fac de obicei, va rugam sa ne contactati telefonic.".

Telefon

Mesaj

Ana

0721325782
Suna Trimite SMS Anuleaza
173
ID: 1978013

Ana
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare