Anticariat Bucuresti
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
01-10-2018
Pret10 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Printre Cărți este un anticariat online care se ocupă cu vânzarea de cărți vechi și noi. Nu suntem nișați pe o sub-categorie de cărți, ci vindem cărți din toate domeniile. Încercăm, și - în mare măsură spunem noi că reușim - să acoperim o varietate foarte mare de domenii: literatură de toate felurile, dicționare, științe umaniste, științe exacte, albume de artă, cărți practice, carte veche, bibliofilie, cărți pentru copii, etc.
Cărțile vândute de noi sunt la mâna a 2-a; aceasta este esența activității de anticariat. Dar asta nu înseamnă că sunt cărți cu defecte. 99% din produsele din magazin sunt în stare bună. În cazul în care produsul are vreun defect, acest lucru este menționat în descriere.
La noi găsiți de la cărți apărute înainte de 1900 până la cărți apărute anul acesta.
Încercăm să mărim de la o lună la alta stocul, pentru a mulțumi cât mai mulți clienți care intră în magazin sperând să găsească la noi cartea dorită.
Comenzile sunt expediate prin Cargus Curier sau prin Poșta Română. Clienții din București au și opțiunea de a ridica personal comenzile direct de la noi din anticariat.
Avem experiență îndelungată în activitatea de anticariat, iar acest lucru se regăsește în varietatea ofertei, în prețurile corecte, în livrarea promptă, dar și în recunoașterea greșelilor atunci când este cazul. Deși probabilitatea este extrem de mică, ne asumăm orice eroare (comandă expediată incomplet sau greșit) și remediem situația în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare, cu scuzele de rigoare.
Stocul variază de la o zi la alta, iar în acest moment avem în magazinul Anticariat Printre Cărți în jur de 20.000 de titluri unice, și numărul este în creștere.
În fiecare zi actualizăm secțiunea de noutăți cu sute de titluri.

Cumpara acum carti online, de la anticariatul Printre Carti. Mii de noutati din diverse domenii. Transport in toata tara prin curier rapid sau posta. Mai multe detalii pe pagina: https://www.printrecarti.ro/

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 4655

0726664900
Suna Trimite SMS Anuleaza
1000
ID: 1934135

Utilizatorul 4655
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1934135
1000
Raporteaza