Antrenor personal de fitness in Bucuresti sector 6
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
18-06-2023
Pret700 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Salutare,

Răzvan Capan este numele meu și sunt antrenor personal de fitness, sunt născut în anul 1974 și am 49 ani, de 15 ani sunt pasionat de fitness, atât ca practicant, cât și ca antrenor. Locuiesc în București, în Cartierul Drumul Taberei, unde îmi și desfășor în cea mai mare parte activitatea de antrenor personal de fitness.

Sunt pasionat de fitness pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să fac tot ce pot pentru a te face și pe tine să fii motivat și pasionat de fitness ca stil de viață.
Această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.
Activez si profesez ca Persoana Fizica Autorizata, cu certificare de ADVANCED PERSONAL TRAINER.

Sunt ambițios, motivat, mă bucur de provocări și îmi stabilesc în mod constant obiective, așa că am multe motive ca antrenor personal pentru a mă strădui ca cei pe care îi antrenez să reușească să își atingă obiectivul. Nu mă simt confortabil atunci când clientul meu nu evoluează și sunt mereu în căutarea unei soluții de a face cât mai rapid ajustări și de a obține cât mai multe rezultate cu clientul meu.
Ofer antrenamente 1 la 1 pentru recompozitie corporala, masa musculara, tonifiere si pierdere in greutate, etc.. Sector 6, cartier Drumul Taberei.

Mai multe detalii la www.antrenorultaupersonal.ro.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 27590

0722274183
Suna Trimite SMS Anuleaza
321
ID: 2055643

Utilizatorul 27590
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2055643
321
Raporteaza

Anunturile similare