Apartament 2 camere decomandat bloc nou cartier Brancoveanu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Zona: Brancoveanu
05-03-2022
Pret95.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 52
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Caramida
  • Etaj 2

Va propunem spre achizitionare un apartament premium cu 2 camere, spatios, si care se afla la etajul 2 al unui bloc de 3 etaje nou finalizat în anul 2018. Acest cochet apartament este construit intr-o zona exclusivista de vile si case din zona Brancoveanu, mai exact in planul secund al bulevardului, la 200 de metri de intersectia cu Str. Nitu Vasile si 500 metri de Spitalul Marie Curie. Are acces facil la absolut toate mijloacele de transport, inclusiv la statiile de metrou Piata Sudului si Brancoveanu. In proximitate se afla Parcul Oraselul Copiilor, World Class, Sun Plaza Mall si multe banci, restaurante si farmacii inclusiv toate hypermarket-urile cunoscute.
In imediata apropiere exista trei scoli cu afterschool si cu focus intensiv pe limbi straine, un liceu de top si multe locuri de joaca. In acest apartament superb, orientat perfect cu ferestrele spre sud-est, puteti beneficia de liniste si de maxima intimitate fara blocuri in apropiere. Privelistea din balconul apartamentului este absolut de vis, locul ideal de relaxare mai ales in zilele insorite.
Apartamentul este decomandat, are bucatarie inchisa, cu acces pe balcon, aer conditionat, centrala proprie, tamplarie de cea mai inaltă calitate cu geam tripan si usa metalica. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat detinand si un spatiu de depozitare. Pentru siguranta, imobilul este prevazut cu instalatie de video-interfon.
Regimul redus de inalțime al blocului va ofera un plus de siguranta dar si de confort. Imobilul este racordat integral la retelele edilitare de alimentare cu apa, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV cu fibra optica iar evacuarea deseurilor menajere este asigurata in camera pubelelor amplasata in exterior.
Cu siguranta prezentarea acestui apartament cochet nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe. Ne face placere sa va invitam la o cafea pe balconul sau plin de flori, apoi sa va facem o prezentare oficiala.

Telefon

Mesaj

Dana Daniela Ghinea

0757522847
Suna Trimite SMS Anuleaza
213
ID: 2031860

Dana Daniela Ghinea
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Dana Daniela Ghinea

Vezi toate anunturile
ID: 2031860
213
Raporteaza

Anunturile similare