Apartament 2 camere excelent pentru vremurile actuale curte proprie
Bucuresti - Ilfov, Popesti Leordeni, Zona: Vest
10-12-2020
Pret66.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 59
  • Compartimentare Decomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj Parter
  • Mobilat/Utilat Nemobilat/Neutilat

Dacă îți dorești locuinta perfecta suntem la locul potrivit, proiectul Look Residence dispune de astfel de apartamente, ideale pentru aceasta perioada in care un spatiu exterior personal devine o necesitate, regasim si apartamente pe parterul ansamblului care detin curte proprie!


Apartamentul prezentat astazi dispune de 2 camere, decomandat, situat intr-un ansamblu Imobiliar nou, intr-o zona retrasa si linistita, la doar 4 minute de statia de metrou Berceni,datorita pasajului pietonal construit in zona ce faciliteaza accesul rapid!

Ansamblul este pozitionat, astfel incat sa permita o deplasare rapida catre puncte majore de interes, scoli, centre comerciale si hypermaket-uri.
Infrastructura zonei este intr-o continua dezvoltare, dispune de drumuri asfaltate, trotuare si iluminat public, iar ansamblul este bransat complet la utilitatile orasului.

Apartament modern, ingenios compartimentat, util, iar la rezervare, finisajele se pot personaliza la alegere dintr-o gama larga de culori si modele in momentul in care rezervarea se finalizeaza in timp util,toate acestea fiind dintr-o gama superioara!
Ca dotari si finisaje, apartamentul se vinde cu gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan, usa metalica, usi interioare, contorizare individuala (costuri mici de intretinere), centrala termica proprie, calorifere, baie complet echipata cu obiecte sanitare de calitate superioara etc.

Se accepta orice tip de credit bancar (ipotecar, Noua Casa si/sau cash. ( In cazul platii cash dezvoltatorul vine in intampinarea dumneavoastra cu un discount de 5% din pretul integral al apartamentului )


Comision 0!

In cadrul acestui bloc regasim alte locuinte pe nevoile tuturor in functie de compartimentare tip : - garsoniera
- garsoniera dubla
- 2 camere
- 3 camere

Pentru vizionarea acestui apartament, ori pentru alte oferte din sectoarele 3, 4, sau 5, va stau la dispoziție la - Georgian Dascalu



E timpul sa ai casa ta!!.

Telefon

Mesaj

Dascalu Georgian

0731085568
Suna Trimite SMS Anuleaza
568
ID: 2013905

Dascalu Georgian
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Dascalu Georgian

Vezi toate anunturile
ID: 2013905
568
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Dascalu Georgian

Anunturile similare