Apartament 2 camere, Seasons Residence, priveliste deosebita, garaj subteran
Brasov, Brasov
27-09-2018
Pret780 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

ASCENDENT IMOBILIARE



propune spre inchiriere o proprietate materializata printr-un imobil din segmentul LUX, situat  pe drumul Poienii, mai exact Seasons Residence, avand o priveliste splendida  asupra orasului.


Proprietatea se desfasoara pe o compozitie distincta, avand o suprafata utila de 65m2 si se prezinta  pe urmatoarea configuratie:  living generos care beneficiaza de multa lumina naturala, cu o cromatica  ce subliniaza eleganta  acestuia, dormitorul intim prevazut de 1 dressing  , bucataria spatioasa  gandita astfel incat activitatile aferente acestei incaperi sa fie realizate cu usurinta si cu placere, baia  moderna prevazuta cu cada...vezi: " Alte detalii"

Proprietatea se desfasoara pe o compozitie distincta, avand o suprafata utila de 65m2 si se prezinta  pe urmatoarea configuratie:  living generos care beneficiaza de multa lumina naturala, cu o cromatica  ce subliniaza eleganta  acestuia, dormitorul intim prevazut de 1 dressing  , bucataria spatioasa  gandita astfel incat activitatile aferente acestei incaperi sa fie realizate cu usurinta si cu placere, baia  moderna prevazuta cu cada, holul de intrare si terasa cu o suprafata de 50 m2  de unde te intampina o priveliste minunata asupra orasului si a muntelui Tampa.


Apartamentul este nou-nout, nu a mai fost locuit, si dispune de toate imbunatatirile dintre care amintim termopane, parchet, centrala imobil, interfon, etc.
Se inchiriaza mobilat si utilat exact cum se vede in poze, mobilerul si electrocasnicele fiind toate de calitate superioara.
  De asemenea bucataria este mobilata si utilata complet, printre care masina de spalat vase, plita, aragaz, cuptor cu microunde, hota, etc.

 
Alte avantaje pe langa eleganta si bun gust, sunt constituite de privelistea de invidiat si de faptul ca  acest apartament dispune si de 1 loc de parcare in garajul subteran aferent cladirii.
La cerere se mai poate suplimenta cu inca 1 loc de parcare.


Contractul de inchiriere se va inregistra la finante.
Se prefera perioada de inchiriere de minim 1 an cu posibilitate de prelungire.


Se ofera flexibilitate.



Consilier dedicat acestei oferte


domnul Catalin Colceru


Tel: 0755953310



Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:

www.ascendentimobiliare.ro

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 375

0736797203
Suna Trimite SMS Anuleaza
670
ID: 1933832

Utilizatorul 375
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1933832
670
Raporteaza

Anunturile similare