Apartament de vacanta in Spania
Dolj, Craiova, Zona: 1 Mai
02-01-2023
Pret150 Euro
  • Oferit de Persoana fizica
  • Suprafata utila 40
  • Compartimentare Semidecomandat
  • Tip Imobil Bloc
  • An de constructie Dupa 2000
  • Structura de rezistenta Beton
  • Etaj 1
  • Mobilat/Utilat Complet

Apartament de vacanţă Spania-Costa Blanca, Alicante, Torrevieja

.... plimbare, povești şi relaxare sub un soare mediteranean superb, împreună cu palmierii, nisipul auriu, flamenco, bucătăria şi limba spaniolă....

Apartament de vacanţă 40 m² în Spania-Costa Blanca, Alicante, Torrevieja, Av. Diego Ramirez - max. 5 locuri; accesibil pentru persoanele cu dezabilităţi; 1 dormitor cu pat dublu, living cu sofa dublă şi o saltea de rezervă ptr o altă persoană, baie cu toaletă, cadă şi duş; mobilat complet, bucătărie deschisă care este ușor de utilizat și complet echipată. Apartament la primul etaj, situat în centrul orasului la câteva minute de mers de Playa Del Cura, Playa del Acequión, Playa de Los Náufragos sau Playa de Los Locos.
Facilităţi: televizor, maşină de spălat, loc pentru gătit, plită inducţie şi cuptor electric, ceainic, aparat de sandwich, frigider/congelator, lenjerie şi prosoape.
Bilete de avion puteţi achiziţiona de aici: https://www.vola.ro / https://www.momondo.ro / https://www.esky.ro / https://wizzair.com/ro-ro/zboruri/program-zboruri#/
Cel mai apropiat aeroport Alicante 35 km. Curse de autobuz regulate Aeroport Alicante - Torrevieja.
Pentru cei interesati de transport cu autocarul
https://www.tabitatour.ro/
https://transport-persoane-alisebtours.ro/transport-persoane-alicante-romania/

Tarif de închiriere 2023: 150€ / săptămână sau 22€ / zi pentru întreg apartamentul
Se acceptă şi plata în lei la cursul de schimb valutar - BNR din ziua plăţii.
Rog contactaţi prin e-mail - paulcirstea@hotmail.com sau whatsapp / telefon mobil 0770496055

Cu aprox. 320 de zile însorite pe an, aceasta este una dintre regiunile cele mai bogate în soare din Spania.
Torrevieja este situată în provincia Alicante la malul Mării Mediterane şi este al 5-lea oraş al Comunităţii Valenciene, Spania.
Oraşul se întinde pe 71 km pătraţi şi are 20 km de ţărm.
În Torrevieja vă puteţi bucura de plaje frumoase şi unele lacuri sărate care sunt la o distanță mică de mers pe jos.
Salinele sunt cauza nivelului ridicat de iod şi ioni negativi din aer, ceea ce face ca zona sa fie numită una dintre cele mai terapeutice zone din lume (conform Organizaţiei Mondiale de Sănătate). Oamenii care suferă de artrită şi de alte afecţiuni, susţin că trăind acolo duc o viaţă mai sănătoasă.
Acestea sunt utilizate pe scară largă pentru băi medicinale, pentru persoanele cu probleme musculare, articulare, ale pielii şi pulmonare.
Aici sunt multe cafenele, restaurante și locuri de divertisment, precum și locuri de joacă pentru copii, parcuri imense, parc acvatic și natură.
Atât pe plajă cât și în zona comercială există o abundență de cafenele și restaurante mici pentru o bere rece, cafea sau tapas.
Pentru cumpărături de zi cu zi, există o mulțime de magazine, supermarketuri și farmacii în apropiere. În fiecare vineri din săptămână orasul Torrevieja are o piață mare.
Există de asemenea, legături excelente de autobuz și autostrăzi la Torrevieja. Orașele și satele din jur sunt ușor accesibile (Benidorm 100 km, Alicante 49 km, Aeroportul Alicante 35 km, Cartagena 60 km, Orihuela 32 km, Murcia 65 km, Elche 35 km). La Mata se află la 3 km distanță. Aici este o plajă magnifică lungă de 2,3 km. Această plaje este în top 10 cele mai frumoase plaje din Spania.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 25430

0770496055
Suna Trimite SMS Anuleaza
319
ID: 2046290

Utilizatorul 25430
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2046290
319
Raporteaza

Anunturile similare