Apartament 2 camere Grandis Residence
Brasov, BRASOV
06-07-2017
Pret37.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Noul complex rezidential, dezvoltat in Tractorul, in prelungirea strazii 1 Decembrie 1918, isi propune construirea a peste 1000 de locuinte moderne de 1,2,3 si 4 camere, atat decomandate cat si open-space, fiind adaptate nevoilor dumneavoastra.
Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de constructie, usile de acces sunt prevazute cu interfon, iar casa scarii este dotata cu balustrade din inox. Apartamentele sunt dotate cu centrale termice individuale pe gaz , avand consumul contorizat conform normelor in vigoare.

Usile de intrare in apartament sunt metalice, de foarte buna calitate, iar usile de interior sunt importate din Germania.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maxima calitate: gresie si faianta premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), geamuri termopan cu tamplarie PVC (Salamander), obiecte sanitare de ultima generatie.
Apartamentul cu doua camere va asigura o locuință comfortabilă, proiectată echilibrat și optim, cu spații pentru fiecare membru al familiei care va asigura atât intimitate, cât și confort comun și căldură primitoare.
Apartamentul este decomandat si va pune la dispozitie o bucătărie luminoasa, un living spațios si relaxant, si un dormitor intim.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
67
ID: 1781873

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1781873
67
Raporteaza

Anunturile similare