Apartament 4 camere,lux Rin Grand Hotel mobilat ,utilat integral
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
04-01-2017
Pret185.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Vib Imobiliare are placerea de a va prezenta un superb apartament de 4 camere zona Vitan Barzesti -,Rin Grand Hotel confort 1 semidecomandat, etaj 12/14, suprafata construita 150 mp, an constructie 2008.
Apartamentul are o partitie de exceptie oferind foarte multe locuri de depozitare,3 dormitoare ,3 bai,un living generos si o bucatarie pe masura care sa permita si zona de dinning.Pentru amenajarea acestui apartament a existat preocupare in a se asigura buna functionalitate si eficienta a tuturor camerelor folosinduse gama de top in ceea ce prvete finisajele ,utilitatile,mobilierul ,amenajarea bailor ,precum si pentru asigurarea unui ambient placut pentru petrecerea timpului liber acasa.
Pentru a nu a avea un aspect inestetic totul este incorporat in pereti :televizoare,sistem Home cinema performant ,tot ce inseamna cabluri,dressinguri ,mobilier de bucatarie .
Pardoselile din casa au fost gandite in asa fel incat sa se armonizeze coloristic cu designul interior al casei precum si pentru a asigura confortul termic .
Baile sunt in asa fel finisate si utilate incat sa asigure confort si relaxare.
Nimic in aceasta casa nu a fost lasat la voia intamplarii. Amenajarea a fost gandita incat sa permita realizarea unui camin cald,relaxant ce poate fi usor pastrat in ordine datorita spatiilor de depozitare cat si datorita calitatii finisajelor care permit ingrijire usoara pe termen lung fara uzura rapida.
Totul este proaspat, bine intretinut si primitor.
Amplasarea acestui apartament in cadrul Hotelului Rin,face pentru proprietari sa fie beneficiarii unei receptii,unei sali de sport cu piscina ,spa,fitnes la subsolul cladirii,a unui restaurant unde poti beneficia de servicii cu discount,a unor magazine de diferite profiluri la parterul blocului.
Mai mult de atat,existenta unei gradinite, a unui parc in curtea comuna,iti usureaza efortul de a supraveghea si de a te ocupa de copii dupa orele de serviciu.
Sistemul de izolare termica al blocului este unul bun,gandit penntru suprafetele hoteliere unde nu ai nevoie de cheltuieli de intretinere mari,astfel ca acest apartament asigura o intretinere cu costuri reduse mult mai mici decat in alte blocuri avand in vedere si suprafata locativa mare.Contorizarea separata,existenta unui sistem de alarma ,a unui senzor de fum ,supravegherea video si paza la accesul in curtea comuna arata si preocuparea pentru siguranta in ceea ce priveste apartamentul prezentat.Pretul apartamentului este pentru apartament mobilat ,utilat,cu loc de parcare.
Este genul de casa unde te poti muta imediat ,genul de casa cu un design interior armonios si cald.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 4205

0786.561.144
Suna Trimite SMS Anuleaza
296
ID: 1724305

Utilizatorul 4205
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1724305
296
Raporteaza

Anunturile similare