Apartament cinci camere bloc nou Dorobanti, Floreasca
Bucuresti - Ilfov, Sector 1
31-01-2017
Pret265.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Va propunem spre vanzare un apartament deosebit cu cinci camere, situat in cartierul Dorobanti ,zona Perla, intr-un imobil construit in anul 1997 confort 1 sporit semidecomandat, etaj 4 din 5 cu o suprafata de 160 mp, cu 2 grupuri sanitare, 3 balcoane si o terasa generoasa (~13mp).

Cartierul nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind cotat printre primele 3 ca valoare si frumusete din Capitala. Aflata pe o strada situata intre Calea Dorobanti si Calea Floreasca, proprietatea beneficieaza de foarte multa liniste si lumina naturala, suprafetele vitrate fiind generoase.

Apartamentul exclusivist de 160mp dintre care 131mp utili este bine compartimentat si ocupa tot etajul 4 al imobilului excelent construit. Liftul ajunge pana la subsol, unde se mai afla o boxa generoasa. Locuinta are si un loc de parcare aflat in garajul cladirii.

Locuinta beneficieaza de centrala termica cu senzori a imobilului si de cele 4 aparate de aer conditionat, avand ca imbunatatiri: toti peretii exteriori izolati termic pe interior, gresie si faianta in cele 2 grupuri sanitare complete (cea mare avand si bideu) cu geam de aerisire, gresie pe holuri si balcoane, parchet triplu stratificat intr-o stare excelenta in dormitoare si sufragerie, usa metalica la intrare, iar ferestrele sunt din tamplarie PVC cu 6 camere si geam tripan cu dubla deschidere si plase contra insectelor marca Salamander.

Apartamentul are repartitoare si apometre, iar caloriferele sunt din fonta. Toate dormitoarele au cate o nisa pentru un sifonier pe comanda, iar langa dormitorul matrimonial se afla un dressing generos. Proprietatea se vinde cu bucataria mobilata si utilata cu frigider si aragaz cu hota.

Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, scoli, gradinita. ID intern: SS0064.

Proprietate reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
110
ID: 1734959

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1734959
110
Raporteaza

Anunturile similare