Apartament doua camere, zona Calea Cisnadiei
,
06-01-2017
Pret34.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in zona Calea Cisnadiei, aproape de benzinaria Euroil, zona in plina dezvoltare, amplasat pe o strada asfaltata, cu iluminat stradal, magazine alimentare si vecinatatea cu constructii finalizate.
DESCRIERE: Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu doua nivele si etaj retras, izolat termic pe exterior, avand trei apartamente pe palier. Locuinta are o suprafata utila de aprox. 40 mp, structura decomandat, fiind compartimentata astfel: living si bucatarie open space, dormitor, baie cu geam de aerisire. Living-ul si dormitorul au iesire la un balcon in suprafata de aprox. 9 mp. Apartamentul dispune de loc de parcare privat in fata apartamentului.
FINISAJE: Locuinta este amenajata modern, luminoasa si insorita, avand urmatoarele dotari, precum: centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan.
ALTE DETALII: Apartamentul fiind situat la parter este pretabil pentru diferite activitati comerciale, avand posibiliatea de a se face acces direct din strada. Apartamentul se vinde la pretul de 34.000 euro. Se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa. ID 2149

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
308
ID: 1724764

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1724764
308
Raporteaza

Anunturile similare