Apartament la casa, trei camere, zona Central
Sibiu, Sibiu
20-01-2017
Pret100.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in centrul Sibiului – pe o strada paralela cu str. N. Balcescu, constructiile fiind realizate in perioada secolelor XVI si inceputul secolului XX. La mijlocul strazii se afla Piata Schiller cu bustul dramaturgului german. Imobilul este pozitionat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, aflandu-se in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: restaurante, minimarket Billa, magazin alimentar Simpa, farmacii - Farmacia 36, Farmasib, Sensiblu, Magazin naturist Kriya, Richter, Farmacia 24, Spitalul Clinic Judetean Sibiu, Parcul Astra, Parcul Cetatii, Parcul Tineretului, Gara Sibiu, institutii de invatamant – Liceul Ghe. Lazar, Liceul Octavian Goga, institutii financiar – bancare: Unicredit, Mkb Romextera, Alpha Bank, Allianz Tiriac, Banca Transilvania, Garanti Bank, statii de TAXI, mijloace de transport in comun pentru traseele 10,11,111,112,114,118,19,17,5.
DESCRIERE: Apartament la casa, intr-un imobil construit in sec. XVI, situat la parterul unei cladiri constructie, parter si etaj, cu inca 9 familii in curte, avand o suprafata utila de aprox. 95 mp, structura circular, compartimentata asfel: trei camere, bucatarie, camara, baie cu geam de aerisire. Imobilul beneficiaza de pivnita in suprafata de aprox. 20 mp, boxa in pod si loc de parcare in curte.
FINISAJE: Apartamentul necesita renovare, avand urmatoarele dotari, precum: incalzire cu central termica sau sobe de teracota, la intrarea in locuinta exista doua usi, una din metal si una din lemn, parchet de lemn, gresie si faianta la baie, geamuri cu tamplarie din lemn.
ALTE DETALII: Apartamentul se vinde la pretul de 100.000 euro. Se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar. Pretabil pentru investitie. ID 2164

--

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
216
ID: 1730184

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1730184
216
Raporteaza

Anunturile similare