Apartament trei camere Mobilat, Drumul Taberei Favorit
Bucuresti - Ilfov, Sector 5
20-01-2017
Pret62.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Va prezint spre vanzare un apartament cochet, vesel si plin de energie pozitiva, potrivit pentru o familie tanara si activa !

Apartamentul este situat in Drumul Taberei, in zona Favorit, foarte aproape de Afi Palace Cotroceni. Apartamentul se afla la etajul 7/9, are o suprafata de 70 mp si o compartimentare semidecomandata. Apartamentul a fost renovat complet in urma cu cativa ani si beneficiaza de dotari moderne, instalatii schimbate, tamplarie pvc, aer conditionat, calorifere din aluminiu. Camerele sunt spatioase si bine iluminate natural. Baia beneficiaza de fereastra cu lumina naturala.

Se vinde complet mobilat si utilat !

Beneficiaza de 1 loc de parcare ADP, care poate fi preluat de viitorul cumparator .

Locatia este ideala !

Una dintre cele mai bune zone din Drumul Taberei, ofera acces rapid catre toate centrele de interes, zone de aprovizionare, acces catre mijloacele de transport in comun. La numai 50 m se afla supermarketul Mega Image si statia Ratb iar piata Orizont se afla la nici 5 minute de mers pe jos. Pentru servicii de sanatate si medicina de familie, Hiperclinica Medlife Favorit este situata la 100 m fata de bloc.

Daca aveti copii sau urmeaza sa aveti, cea mai buna scoala din sector, scoala nr 193, este la cateva minute de mers pe jos. Doua dintre cele mai bune gradinite din zona, Gradinita nr 57 Hillary Clinton si Gradinita nr 111, sunt la cel mult 4 minute fata de bloc iar Colegiul National Grigore Moisil se afla la 600 m. Pentru Shopping puteti alege intre Afi Palace Cotroceni ( 650 m) si Plaza Romania ( 900 m ), iar pentru cumparaturi masive aveti : Cora Lujerului, Kaufland Tricodava, Auchan Tricodava sau Hipermarketul Auchan din Afi Palace. Parcul Moghioros, cel mai modern parc din Bucuresti si Patinoarul Drumul Taberei se afla la o distanta de 2 statii, respectiv 1,2 km .

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
210
ID: 1730522

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1730522
210
Raporteaza

Anunturile similare