Apartamente 3 camere Piata Muncii - bloc nou- de la 101999 euro
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
05-04-2017
Pret101.999 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Intr-o piata dinamica a constructiilor, apare un proiect nou amplasat intr-o locatie centrala, ce vine in sprijinul cererii masive de unitati locative. Locatiile alese de dezvoltator, au vizat zonele centrale, de aceea nici locatia acestui proiect nu a fost intamplatoare, ci selectata cu atentie, la granita dintre doua sectoare marginita de B-dul Basarabia, B-dul Decebal si B-dul Mihai Bravu. Statia de metrou Piata Muncii se afla la 300 m distanta, in apropiere existand mijloace de transport in comun, scoli generale, gradinite, licee si centre comerciale. In imediata apropiere se gaseste Registrul Comertului, dar si spitalul de copii Victor Gomoiu. Parcul National si Parcul Voinicelul,situate in apropiere, patinoarul Flamaropol, precum si numeroase centre de fitness si recreere definesc valoarea acestei locatii.
Proiectul cuprinde 140 apartamente cu doua camere, trei camere structurate in trei variante si patru camere. Apartamentele beneficiaza de spatii vitrate, cu balcoane inchise plecand de la 5 mp si ajungand la 15mp. Suprafetele variaza intre 55 mp pentru doua camere – 150mp suprafata pentru patru camere, cu preturi intre 66.200 EURO + T.V.A. si 165.000 EURO + T.V.A. Apartamentele cu trei camere au suprafete de 90mp si 120 mp, cu preturi de 102.000 EURO + T.V.A si 126.000 EURO + T.V.A. Investitia dispune de un numar de 79 parcari subterane si parcare supraterana, venind sa adauge un plus de valoare acestei constructii. Parterul va avea destinatie comerciala.
Lucrarile au inceput in februarie 2016 si se vor finaliza la sfarsitul lunii iulie 2017. Investitia se desfasoara pe un teren de 2.834 mp, cu o suprafata construita desfasurata de 16.000 mp. si se compune din doua scari care se remarca printr-o arhitectura moderna, indrazneata cu regim de inaltime S+P+10 E cu H max =32. Scarile sunt identice si se executa ,,in oglinda”.
Descriere cladire:
Cladirea e realizata pe cadre de beton si compartimentari din caramida Porotherm, pe fundatii continue tip radier. Infrastructura – cutie rigida alcatuita din fundatii continue tip radier si planseu beton armat peste subsol de 20-15 cm grosime. Intreaga structura a fost proiectata in conformitate cu noile normative in vigoare cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania, fiind rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter.
Suprastructura – diafragme si stalpi de beton armat dispuse pe ambele directii, sistem cadru, amplasate pe contur, in zona scarilor si in zona casei lifturilor. Peste elementele orizontale, planseele si grinzile, dar si peste placile continue de 13-15 cm grosime din beton armat monolit se va aplica un strat de 3 cm grosime de polistiren extrudat.
Imobilul cu doua scari a fost conceput sa asigure un grad ridicat de rezistenta, confort si functionalitate. Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie cu termoizolatie de polistiren, ferestrele si usile realizate cu rame de PVC si geam termoizolant. Relatia dintre niveluri se va realiza printr-o scara cu rampe drepte din beton armat si cate doua lifturi cu acces din subsol pentru fiecare scara. Compartimentarile exterioare si interioare sunt realizate din caramida de tip Porotherm cu termoizolatie de polistiren de 10 cm, rezultand un perete cu grosimi de 35-45 cm pe exterior si 25 cm intre apartamente, garantandu-se un confort maxim.
Acoperisul este de tip ,,terasa circulabila”, izolata cu spuma poliuretanica de 10 cm peste care se toarna un strat de beton armat B 400 elicopterizat, deasupra care se vor da doua straturi poliurese cu rol de protectie hidro ce prezinta o garantie de 20 de ani.
Noul bloc rezidential detine subsol cu destinatia parcaj, adapost aparare civila, grup electrogen, bazin rezerva incendiu, transformator electric, statie pompare, tablou electric, noduri circulatie, spatii tehnice. Rampa de acces la locurile de parcare este prevazuta cu degivrare.
La parter – parcare – acces, circulatii orizontale si verticale, spatii tehnice.
Apartamentele vor fi predate la cheie si vor dispune de centrala de apartament marca Vaillant, cu contor de gaze montat in exterior, tripane cu sase camere, trei sticle, dubla garnitura, sistem dual protect, gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare de cea mai buna calitate din import. Exista chiar si un plafon alocat ce lasa la alegerea clientului sa-si personalizeze viitoarea locuinta, achizitionandu-si direct finajele interioare dintr-o gama variata. Usile de exterior vor purta marca Maco, iar cele interioare vor fi sistem celular la alegere din variantele propuse. Fiecare apartament va avea contorizare individuala pe utilitati.
Interior : La pardoseli, gresie, piatra, mocheta pvc iar la pereti vopsitorii lavabile. Peretii interiori sunt acoperiti cu tencuieli mecanizate Baumit peste care se va aplica glet si vopsele lavabile, iar la bai si grupurile sanitare, faianta. Instalatiile electrice vor fi executate din cupru, instalatiile sanitare din PPR, instalatiile de incalzire sunt realizate din PEX, rezistent la peste sase atmosfere, teava fiind realizata multistrat cu bariera de oxigen.
Exterior : Pe exterior blocul beneficiaza de izolatie termosistem AUSTROTHERM, plasa de fibra din sticla, tencuiala decorativa a fatadelor fiind BAUMIT. Balcoanele vor avea
Balustrade realizate din profile metalice
Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video.

DOTARI COMPLEX
Localizare 300 metri metrou
Traseu Aer Conditionat
Internet Fibra Optica
Centrala de Apartament
Tamplarie 6 Camere Tripan
Cablu TV
Finisaje la Alegere
Usi de Intrare


Ca si modalitate de plata va oferim urmatoarele variante:
-SURSE PROPRII/CASH
- CREDIT
- AVANSUL minim in oricare din varinatele mai sus mentionate este de 30%.

TIP APARTAMENT: PRET:

3 CAMERE TIP D - 102000 EURO + TVA ORIENTARE V SAU E
3 CAMERE TIP B - 102500 EURO + TVA ORIENTARE V SAU E
3 CAMERE TIP A - 126000 EURO + TVA ORIENETARE S-E , S-V SAU N-V, N-E
4 CAMERE TIP E - 160000 EURO + TVA ORIENTARE V SAU E

1 LOC PARCARE - 10000 EURO + TVA

Locurile de parcare se achizitioneaza separat!



Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
119
ID: 1756213

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1756213
119
Raporteaza

Anunturile similare