Aspirator cu Abur Curatat Dezinfectat modele profesionale portabile
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
01-05-2020
Pret2.700 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Aspiratoare profesionale portabile Curatat&Dezinfectat cu abur sub inalta presiune dedicate spalatoriilor auto si firmelor de curatenie,hotelierilor ( avand posibilitatea de a curata covoare cu 1 dispozitiv special ce se achizitioneaza separat)fiind usor de transportat de 2 persoane( 35kg) .Dispozitivele profesionale de spalat cu aburi pot face o suprafata de curatare complet decontaminata ( SALTELELOR & CANAPELEROR ) si fac in interiorul autoturismului o sterilizare completa cu aburi pentru a preveni bolile.
Aburul bland nu va deteriora vopseaua autoturismelor si poate deodoriza eficient si elimina in mod eficient mirosul urat din masina.
In plus, aburul la temperaturi ridicate dovedeste eficienta petelor de ulei.
In particular, modelul C700 combina aspirarea si spalarea cu abur, facandu-l ca un bun curat pentru aplicatiile casnice.Modelul C700 Automat este la 3550 euro fiind ultimul model (electronic folosind bujii incandescente ) creat de partenerii mei din Hong Kong iar YS4A-V (ultimul din poze ) automat este la 2698 euro . Ambele modele functioneaza la 220 V ,8-12 bar si 6 KW .preturile nu contin TVA .Dezvolta-ti o afacere de succes cu investitie minima,acestea fiind folosite in zonele cu praf,nisip,muradarie intensa ( Dubai ,Romania etc.) proprietarii fiind pretentiosi nedorind a pune buretele pe autovehicule si zgaria lacul masinii ! Te rog a face o alegere inteleapta,acesta fiind viitorul ! Copiaza link-ul pt a-l vedea pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=M4b273-ZjOw.

Telefon

Mesaj

Mihai Cristian Bacanaru

0786888823
Suna Trimite SMS Anuleaza
2658
ID: 2003004

Mihai Cristian Bacanaru
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Mihai Cristian Bacanaru

Vezi toate anunturile
ID: 2003004
2658
Raporteaza

Anunturile similare