Balotesti casa lemn masiv 157 mp la padure
Bucuresti - Ilfov, Otopeni, Zona: Nord
09-01-2024
Livrare cu verificare colet
Pret265.000 Euro

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • Numar de camere 4
  • Suprafata utila 141
  • Compartimentare Semidecomandat
  • Tip Imobil Casa/Vila
  • An de constructie 2021
  • Structura de rezistenta Lemn
  • Mobilat/Utilat Partial
  • Numar bai 2
  • Mansarda

Doar pentru iubitorii de case din lemn masiv și natura, dacă vreți sa va bucurați de sentimentul de permanentă vacanta in aer curat la doar 20 km distanta de București: in Balotești, lipita de pădurea Vlasia, în vecinătatea Spitalului SRI și a parcului de aventura Edenland Park, vând casa ecologica, clasa energetica A, unică in zonă prin poziție și arhitectura de inspiratie scandinavă, construită temeinic în întregime din lemn masiv (glulam), ideală ca reședință principală sau pentru petrecerea timpului liber de calitate, cu posibilități multiple privind activitățile fizice - plimbări pe jos, la cules de flori, cu câinele, sau cu bicicleta in pădurea cu acces direct din curtea proprie, bălăceală in piscina din fața casei sau la Therme, caiac canoe pe lacurile din zonă, călărie și cățărat in parcul de aventură Edenland Park. Alt aspect unicat: vă veți bucura dimineata, când savurați cafeaua sau in alt moment al zilei, de ex. când luați masa, de vizita surpriză a unor caprioare, fazani, iepurași, fiindcă aveți pădurea chiar in curtea din spate.
Casa are doua niveluri cu suprafața utilă ce depășește 140 mp. Compartimentare parter: living (28,10 mp) și bucătărie deschisa (16,37 mp) mobilata și utilata, un dormitor (12,89 mp) cu baie proprie (3,94 mp), un al doilea dormitor / birou (12,89 mp), a doua baie cu dus (3,88 mp), holuri (5,29 mp și 3,33 mp) aferente celor două accese ale casei. Terasă deschisa cu suprafața de peste 10 mp.
Pod mansardat: open space (42,55 mp) ce poate fi compartimentat sau nu, in funcție de preferință, cu priveliște minunată către padure, dar și către vila de vis-a vis, unde locuiesc vecini deosebit de drăguți.
Sistemul de încălzire electric este foarte bine dimensionat și partajat pe zone: incălzire în pardoseala din gresie in living, bucătărie, bai și holuri, dormitoarele fiind dotate cu calorifere cu roca vulcanica.
Pentru fiecare fază constructivă pot fi puse la dispoziție fotografii care atestă calitatea lucrărilor, instalațiilor si materialelor.
In curtea de 549 mp au mai fost construite un cămin pentru puțul de 56 m adâncime, fosa septica cu bioactivatori de 25 mc, o vatră de foc și o anexă (container nou cu izolație exterioara și interioara, anvelopat și dotat cu acoperis in 2 ape, vopsit in culorile casei), cu suprafața de 12 mp, dotată cu chiuveta și wc.
Vegetatia este luxurianta in zona din fața, unde se afla piscina, zona de plaja și terasa: iarba de Pampas, Trompa elefantului, papura decorativă, iarba albastra, chiparosi Leylandi, chiparosi columnari, ienuperi, alte conifere decorative.
In curtea din spate sunt plantați pomi fructiferi de trei ani și trandafiri. Există deasemenea amenajata o mica gradina de legume bio.
Am evitat betonul in curte astfel încât, in afara de fundația trainică, pentru zonele de trecere am folosit tot material natural, pietrișul.

Telefon

Mesaj

Iuliana Petre

0745100203
Suna Trimite SMS Anuleaza
103
ID: 2064794

Iuliana Petre
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Iuliana Petre

Vezi toate anunturile
ID: 2064794
103
Raporteaza

Anunturile similare