Banca de odihna stradala parc si gradina BP10
Olt, Slatina
30-01-2023
Pret625 Lei
  • Oferit de Companie
  • Starea produsului Nou

WWW.MOBILIERIEFTIN.RO


- Banca de odihna stradala si de parc confectionata pe structura metalica realizata din tabla de otel, profile de otel rotunde, patrate sau rectangulare.
- Elementele pentru sezut si spatar ale bancilor de odina stradale sunt sunt realizate din lemn de pin nordic, uscate in cuptor propriu ulterior tratate pentru a rezista tuturor factorilor atmosferici si prelucrate folosind utilaje de tip CNC pentru obtinerea unor finisaje perfecte.
- Sablarea componentelor metalice ale bancilor de odihna stradale si de parc se realizeaza prin decapare cu LASER, ulterior fiind vopsite in camp electrostatic cu vopsea pulbere in culoarea RAL aleasa.
- Actiunile mecanice (indoire, roluire) implicate in procesul de fabricare a bancilor de odihna stradale sunt realizate cu utilaje de inalta precizie de tip CNC.
- Bancile de odihna stradale si de parc sunt prevazute cu flanse metalice debitate LASER pentru prinderea lor de suprafetele betonate.
- Toate procedurile de confectionare a bancilor de odihna stradale sunt conforme standardelor europene de calitate si siguranta.
- Garantia acordata bancilor de odihna stradale este de 24 luni!!!.

Telefon

Mesaj

MOBILIER IEFTIN

0790200999
Suna Trimite SMS Anuleaza
206
ID: 2047038

MOBILIER IEFTIN
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

MOBILIER IEFTIN

Vezi toate anunturile
ID: 2047038
206
Raporteaza

Anunturile utilizatorului MOBILIER IEFTIN

Anunturile similare