BeaManager - afacere 100% legala
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
17-06-2010
Pret

Buna ziua,
Jobul pe care ti-l propun, se bazeaza pe o colaborare part time, cu firma BeaManager. Activitatea noastra consta din a-ti promova afacerea ta BeaManager prin a-ti face publicitate pe internet.Munca efectiva on-line consta din postarea de anunturi pe diverse site-uri si raspunderea la mail-urile primite de la cei interesati de aceasta activitate. Oferta firmei BeaManager este cea mai buna de pe piata la ora actuala, in primul rand pentru ca veti vedea rezultatele muncii d-voastra inca de la prima persoana inscrisa in retea, direct in contul d-vostra de paypal. Depunand un efort minim de 1-2 ore in fiecare zi (acest timp ti-l alegi tu cand vrei in fiecare zi) poti ajunge sa castigi sute sau chiar mii de dolari lunar, totul depinde de efortul pe care il depui si de dorinta de a castiga! Investitia ta in aceasta afacere este de 9$ pe luna, bani pe care ii vei recupera de la primul tau inscris! In concluzie nu vei mai plati nimic din acel moment, pentru ca acea persoana inscrisa de tine va inscrie alte persoane de la care vei primi si tu bani! Fara sefi, fara un program fix, fara stres, tu i-ti faci programul! Sistemul cel mai rapid de dezvolatare a afacerii!
Inainte de inregistrare te rog upgradeaza-ti contul de paypal in PREMIERE si inregistreaza-te cu aceeasi adresa de mail care o folosesti la contul tau de paypal studiaza bine site-ul de mai jos sau ia legatura cu mine! Pentru detalii suplimentare va invit sa cititi cu atentie infomatiile de pe site:


http://www.beamanager.biz?u=cristi72

Avantajele platilor direct catre tine prin paypal.com !
- fara intermediari
- urmeaza profitul imediat cand sponsorii iti aduc oameni in retea
- vezi direct conversia investitie/profit cand faci promovare cu plata,
- vezi direct profitul din reteaua ce se dezvolta complet in matrice pe cele 3 nivele.

Dupa inregistrare te logezi si imediat poti face download la produsele digitale,
produse care au o valoare mare pe internet ! Au valoare si pentru ca te ajuta in dezvoltarea afacerii online si international.
Nu uita sa citesti regulamentul !
Daca aveti nelamuriri in legatura cu acest job lasa-ti un email pe adresa mea :

cristi_beamanager@yahoo.com

Cu respect,

Cristi Sava
Tel: 0754032306
Adresa de mess: savacristi72







Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
38
ID: 396676

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 396676
38
Raporteaza