Bicicletă electrică de munte Carrera Vengeance E 20 Cadre 18" 2buc Sigilate
Iasi, Iasi
22-03-2023
Pret3.750 Lei

Negociabil

  • Oferit de Persoana fizica
  • An fabricatie 2021
  • Furca Cu suspensie
  • Diametru roata 27.5''
  • Transmisie 1x8 viteze
  • Material cadru Aluminiu
  • Franare Frane cu discuri metalice
  • Starea produsului Nou

Raza maxima de actiune: pana la 40 de mile
Tip motor: Suntour Eco Tracțiune pe roată spate
Greutate aproximativa: 23 kg

Baterie detașabilă: Da
Raza maximă: Până la 40 de mile
Timp de reîncărcare: 6 ore
Cadru: aliaj 7005
Viteze: SRAM 8 viteze
Suspensie: furca Suntour XCT cu cursa de 100 mm
Frâne: Frâne cu disc mecanic Tektro cu rotoare de 180 mm
Roți: roți de 27,5" cu anvelope Kenda K1027 de 2,1".

Împărtășindu-și bazele cu cea mai bine vândută bicicletă de munte, Carrera Vengeance E Mens Electric Mountain Bike 2.0 oferă capacitate cu asistență suplimentară. Bateria de 317 Wh are o autonomie de până la 40 de mile pentru a vă ajuta să vă mențineți cel mai bun și un timp de încărcare de 6 ore, ceea ce înseamnă că poate fi alimentată cu ușurință peste noapte. Când aveți nevoie, motorul butucului din spate oferă viteze de până la 15,5 mph fără a compromite tracțiunea.

Un cadru ușor din aluminiu ajută la manevrabilitate, în timp ce angrenajul SRAM cu 8 trepte vă păstrează controlul complet. Puterea de oprire directă vine sub forma frânelor cu disc mecanice Tektro cu rotoare de 180 mm. Suspensia spirală Suntour XCT cu cursa de 100 mm va amortiza denivelările, la fel ca și anvelopele masive Kenda K1027 de 27,5 inchi. Bicicleta de munte electrică pentru bărbați Carrera Vengeance oferă un pachet complet pentru a aborda orice deal.
Baterie:
O baterie semi-integrată Suntour STL este montată pe cadrul lui Vengeance E, greutatea este echilibrată față de motorul butuc montat pe spate, oferind o calitate îmbunătățită a călătoriei, față de cele cu baterii montate în spate. Cu o capacitate de 317Wh / 9Ah și o autonomie de până la 40 de mile* per încărcare, Vengeance E este mai mult decât capabil pentru acele bătălii off-road. Pentru a sprijini sistemul sofisticat de motor și baterie, Vengeance E vine cu un sistem de control inteligent (BMS) care protejează bateria de supraîncălzire, scurtcircuitare sau supraîncărcare.

Notă - distanța totală de călătorie va depinde de capacitatea bateriei, greutatea călătorilor și a bagajului, setarea modului de putere și stilul de călătorie.

Motor:
Carrera Vengeance E este susținută de un sistem de motor electric Suntour Eco pentru butucul spate, integrat perfect în roata din spate; oferind o putere de cuplu fiabilă și ridicată direct la roată.

Senzor:
Senzorul de cadență intuitiv va ajusta puterea de ieșire în funcție de viteza de pedalare a utilizatorilor. Când cadența utilizatorilor crește, atunci sistemul va crește puterea de ieșire.

Afişaj:
Motorul electric al lui Carrera Vengeance E 2.0 este controlat prin intermediul unui afișaj multifuncțional Suntour OLED și al telecomenzii integrate. Ecranul OLED vă permite să alegeți dintre unul dintre cele 4 moduri de asistență, eco, tur, sport și turbo, în funcție de nivelul de suport de care aveți nevoie. Unitatea permite, de asemenea, utilizatorului să vizualizeze date suplimentare în timpul mersului, cum ar fi viteza, kilometrajul, durata călătoriei și nivelul bateriei.


Set de apărători de noroi Halfords față și spate

Setul de apărători de noroi Halfords față și spate se potrivește unei game largi de biciclete, inclusiv cele cu suspensie rigidă sau completă.

Setul complet de apărători de noroi pentru bicicletă împiedică pulverizarea roților din spate și față să ajungă la biciclist, menținând pilotul, accesoriile pentru ciclism și bagajele curate și uscate.

Caracteristici și beneficii:
Montare și demontare simplă
Se potrivește cu biciclete de 20""-29"".
Se potrivește cu tije de scaun de 25-32 mm
Poziție reglabilă pentru a se potrivi conducătorului bicicletei
Se potrivește cu biciclete rigide și cu suspensie completă
Oferă pilotului acoperire pentru roțile din față și din spate și protecție împotriva pulverizării roților în condiții umede și noroioase.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 26632

0784859398
Suna Trimite SMS Anuleaza
157
ID: 2051317

Utilizatorul 26632
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2051317
157
Raporteaza

Anunturile similare